Дзідзьо розчулив публіку виступом з незрячою дівчинкою Анною-Марією: дуетом зібрали величезні кошти

Не встиг вщухнути скандал навколо Олі полякові, Олександра Пономарьова, Григорія Решетник а та Дзідзьо через весілля у Львові, як виконавець вирішив реабілітуватися.

Декілька місяців тому Дзідзьо познайомив своїх шанувальників з надзвичайною дівчинкою Анною-Марією. Маленька красуня незряча, але вона добре співає, має творчий хист, а також неймовірно добра та працьовита.

Дзідзьо розчулив публіку виступом з незрячою дівчинкою Анною-Марією

Красуня заробляла гроші та відправляла їх захисникам, щоб вони мали можливість і надалі боротися. Ця історія настільки дивовижна та непроста, що одразу ж захопила користувачів мережі.

Дзідзьо розчулив публіку виступом з незрячою дівчинкою Анною-Марією

Але на цьому знайомство Дзідзьо з дівчинкою не закінчилося. Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільне відео з нею. У кадрі відомий виконавець, та його фанатка співають разом. Завдяки цьому дуету їм вдалося зібрати шалені кошти, які також будуть направлені на благодійні цілі.

Що не менш важливо не так давно стався скандал з участю Михайла. Так, артист був у помічений на весіллі держслужбовців у Львові. Подейкують, що на торжество було витрачено декілька мільйонів, лише торт коштував 100 тисяч, а Оля Полякова нібито взяла гонорар 25 тисяч доларів.

У аудиторії виникли серйозні запитання до артистів, які взяли участь, по-перше, у дуже гучному святі, у той самий час, як інші українці боряться за незалежність, а також погодилися вести корпоратив у доволі ненадійних та неоднозначних замовників, джерело доходів яких незрозуміле і наштовхує на дуже неприємні думки.

Якщо Оля Полякова вирішила дати відсіч користувачам та заявила, що вона не зобов’язана встановлювати, звідки замовники взяли гроші, то Дзідзьо просто взагалі не відреагував на те, що відбувається навколо. Натомість, він виклав відео з Анною-Марією та розповів про свою благодійну діяльність.

Чи є це спробою залагодити конфлікт з аудиторією або ж взагалі не має ніякого зв’язку з торжеством у Львові залишається загадкою. Михайло лише півтора роки тому виправдовувався перед своїми співвітчизниками за те, що нібито взяв участь у весіллі в Києві, а після цього стало відомо, що це був двійник, і Дзідзьо запевнив, що не став би робити подібного.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.