Влад Яма вразив розмахом елітного життя у США: розкішний будинок на узбережжі з панорамними вікнами

Знаменитий український хореограф вразив мережу кадрами, який він оприлюднив, перебуваючи у Флориді. Кому належить розкішний будинок, що показав Влад Яма?

Здавалося, що Влада Яму дійсно багато чого довго тримає в Україні. Зірка неодноразово говорив про свою любов до Батьківщини, особливо Запоріжжя, де він народився. З великою уважністю він ставився до громадянської позиції оточуючих, відкрито демонстрував свою повагу до людей, які не слідують законам, а також етичним нормам.

У Києві знаменитий хореограф мав розкішні автівки, квартиру, а також заміський будинок, про який мріяв багато років. Що вже й казати про блискучу кар’єру, яку здавалося б було так непросто побудувати, будучи саме танцюристом. І тим не менш, телебачення, власний блог, школа танців, рекламні пропозиції, — усе це приносило артисту шалені доходи. І все це він покинув після 24 лютого.

Влад Яма вразив розмахом елітного життя у США

Яма здійснив свою мрію
Влад Яма вразив розмахом елітного життя у США

Декілька місяців зірка приховував, що насправді втік з України. Лише наприкінці весни він зізнався, що знаходиться далеко у Флориді. Влад заявив, що нібито зробив це цілком легально, але дану тезу навіть колеги артиста неодноразово піддавали сумнівав, адже зробити це фізично було нереально.

На закиди про зраду та біженство Влад завжди відповідає однаково. Вважає себе набагато кориснішим саме за кордоном, де він має можливість проводити благодійні заходи та направляти кошти в Україну. Звісно, зіграла велику роль мрія артиста переїхати до Сполучених Штатів Америки. Про неї він розповідав неодноразово, але зізнався, що не може повністю трансформувати своє життя, так як довго будував його в Україні. Зараз він та його дружина активно ведуть блоги.

Звісно, там з’являється найрізноманітніший контент. Наприклад, нещодавно Влад показав на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram розкішний будинок з панорамними вікнами на узбережжі та попросив вгадати, чий він.

Влад Яма вразив розмахом елітного життя у США

Звісно, може він належить і хореографу, але така імовірність дуже маленька. А будинком скоріш за все все ж таки володіє якась голлівудська зірка, і саме тому Влад пропонує вгадати власника.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.