Розкішніший за замок у Грязі: як виглядає дім Галкіна та Пугачової на Кіпрі – пентхаус із видом на місто

Подейкують, що Максим Галкін і Алла Пугачова разом з дітьми перебралися з Ізраїлю на Кіпр. В них нібито на острові є розкішне житло. Та чи правда це?

Декілька тижнів тому з’явилася інформація про те, що родина Максима Галкіна виїхала до Ізраїлю та змінила своє місце проживання.

За словами деяких журналістів, у сім’ї є нерухомість в Кесарії, куди вони перебралася після 24 лютого. Замок у селі Грязі, який вражав своєю розкішшю та розмахом продали, втім, для родини елітна нерухомість взагалі не є проблемою, тож варто було очікувати, що Галкін і Пугачова одразу ж знайдуть непогане місце для переїзду.

При цьому варто відмітити, що Максим Галкін якось спростував новину, що в нього є маєток у Кесарії, і заявив, що гадки немає, звідки преса взяла цю інформацію. При цьому неодноразово демонстрував розкішні краєвиди та інтер’єр будинку, в якому проживає. Імовірно журналісти могли надати просто невірну інформацію про сам район.

Як виглядає дім Галкіна та Пугачової на Кіпрі

Як виглядає дім Галкіна та Пугачової на Кіпрі

І нібито легенда естради та гуморист вже знайшли достойну заміну резиденції в Ізраїлі. Мова йде про таку саму теплу та гостину країну, яка, до речі, також не сказати, що безпечно у зв’язку з останніми подіями там.

Як виглядає дім Галкіна та Пугачової на Кіпрі

Зараз же російські ЗМІ повідомили, як облаштувалася Примадонна. За їхніми словами, знаменитості живуть в триповерховому пентхаусі в Лімассолі. При цьому варто відзначити, що ні Галкін, ні Пугачова не коментують свій переїзд.

До речі, цей пентхаус імовірніше за все обійшовся Галкіну у багато разів дешевше, ніж славнозвісний замок, який він довго не міг продати.

Нагадуємо, що влітку пара переїжджала до Прибалтики. У пресі з’являлася інформація, що родина була вимушена переїхати через стан здоров’я Алли Борисівни. Мовляв, вона не переносить спеку, яка спускається на ізраїльський землі у розпал сезону. Сім’я нібито поселилася по сусідству з Лаймою Вайкуле, що цілком логічно, адже жінки дружать багато років. Латвійська товаришка Примадонни також неодноразово говорила про те, як вона живе зараз.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.