Тоня Матвієнко показала батька-вдівця: ще не так давно тікав від дружини Ніни Митрофанівни на дачу

Відома українська співачка Тоня Матвієнко вперше за довгий час засвітилася у компанії свого батька Петра Гончара. Сталося це на церемонії прощання.

Ще 2 роки тому було важко уявити, як перевернеться життя Ніни Матвієнко, яка поскаржилася на свого чоловіка в інтерв’ю. Тоді зірка розповідала, що вони з благовірним вирішили розстатися. Мовляв, Петро Гончар не витримав того натовпу, який був у них в будинку і зʼїхав на дачу. Артистка пожалілася, що усе життя вона вкладалася фінансово у сім’ю, у той самий час, як її благовірний займався мистецтвом та своєю галереєю.

Тоня Матвієнко показала батька-вдівця

Тоня Матвієнко показала батька-вдівця

Вже через декілька місяців вона щиро пошкодувала про сказане. Зірка на всю країну визнала, що дуже погарячкувала, а рішення не буде. Судячи з усього, їм з чоловіком вдалося знайти компроміс.

А вже в жовтні 2023-го прийшла сумна звістка про кончину зірки. Ніна Митрофанівна пішла з життя в оточенні своєї сім’ї. Зірка до останнього приховувала свій справжній стан від шанувальників, і не бажала, щоб вони знали, якою вона була в останні дні свого життя.

Вона просила зберегти це у таємниці не тільки свою сім’ю, але абсолютно сторонніх людей. Саме таке прохання вона помістила у свою прощальну записку. А ще просила усіх не плакати на похороні. І варто відмітити, присутні трималися як могли.

Серед них був помічений і Петро Гончар, який несе траур по сей день. Чоловік виглядав дуже холодним, розгубленим та засмученим. Але що насправді коїлося в його душі знає тільки він сам. Досі він не дав жодного коментаря, і навряд нова життя на цей крок, адже усе своє життя обирав перебувати у тіні своєї дружини.

Тоня Матвієнко показала батька-вдівця. Петро Гончар

Нагадуємо, що прощання з Ніною Митрофанівною було дуже складним. До артистки прийшла неймовірна кількість людей, щоб шанувати її пам’ять. Черга вишукувалася на багато метрів уздовж вулиці.

Люди зайняли декілька кварталів, і всі чекали отримати можливість попрощатися з артисткою. Залишається великою загадкою, як сім’я витримала настільки важкий і морально, і фізично день.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.