Юрій Горбунов зробив Катю Осадчу багатодітною мамою: ведуча показала величезний живіт – на останніх термінах

Відома українська телеведуча Катерина Осадча зовсім не планувала ставати багатодітною матір'ю, але життя внесло свої корективи. Нещодавно зірка згадала, як це було.

Коли Катя Осадча стала популярною, в неї вже на руках був маленький син. Ілля Поліщук народився у шлюбі майбутньої телеведучої з депутатом Олегом Поліщуком. Втім, пара одразу ж зіштовхнулася з суттєвими проблемами в стосунках. Головна з них — велика різниця у віці. Молода модель мріяла зовсім не про таке життя, і з часом зрозуміла, що їм необхідно розходитися.

Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук
Юрій Горбунов зробив Катю Осадчу багатодітною матір’ю

Пізніше вона зізналася, що одразу ж відчула неймовірне полегшення, коли вони розійшлися.

Юрій Горбунов зробив Катю Осадчу багатодітною матір’ю

Пройшло більше 10 років перш, ніж Катерина знову змогла відкрити своє серце. Телеведуча активно говорила про те, що зовсім не збирається виходити заміж, скептично ставиться до шлюбу і готова поставити штамп в паспорті лише заради дитини. Своїй позиції вона не зрадила. Про її весілля з Юрієм Горбуновим стало відомо вже тоді, коли в неї виднівся величезний живіт. Катерина була на останніх термінах вагітності, коли зізналася, що тепер в неї є велика сім’я.

Катя Осадча розповіла подробиці розлучення з Олегом Поліщуком
Юрій Горбунов зробив Катю Осадчу багатодітною матір’ю

Про плани на поповнення Катя з публікою не говорила. Вже того факту, що вона народила від Юрія Горбунова було більш ніж достатньо, щоб захопити аудиторію.

Яким же здивуванням стала її чергова вагітність. Про своє положення вона повідомила на початку 2021-го, а вже восени народила здорового хлопчика. Виявляється, його вони зовсім не планували, але дуже зраділи, коли дізналися новину. І зараз Катя говорить про те, що не думає народжувати ще раз, але життя бентежне, і стається всіляке.

Катя Осадча поділилася спогадами про свою вагітність

Натомість вона потішила своїх підписників архівними фотографіями, на яких постала з величезним животом. Відповідні кадри з’явилися на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Є висока імовірність того, що глядачі дійсно більше не побачать Катерину у цьому прекрасному стані, але принаймні у нас є велика кількість знімків.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?