Тоня Матвієнко вразила архівними кадрами родини: якою була легендарна Ніна Митрофанівна в молодості?

Відома українська співачка Тоня Матвієнко вшанувала пам'ять своєї матері, виклавши відео з архівними кадрами родини. На стрічці можна побачити улюбленицю мільйонів в молодості.

Легендарна українська співачка Ніна Митрофанівна Матвієнка пішла з життя за два дні до свого 76 дня народження. Її не стало 8 жовтня, про що повідомила дочка співачки. Для родини виконавиці та для всього українського суспільства смерть золотого голосу країни стала болючою втратою.

Ніна Матвієнко показала свою легендарну мати в молодості
Ніна Матвієнко показала свою легендарну мати в молодості

Нещодавно Тоня Матвієнко вирішила вшанувати пам’ять матері опублікувавши відео з архівними кадрами. Тоня поділилася кліпом з короткими відео родини в YouTube. На кадрах є й молода Ніна Митрофанівна, й її маленька донька, й інші члени великої родини. Допомагати у створені кліпу взялися Олександр Положинський, Михайло Дзідзьо, Євген Філатов, Олег Борщевський, яким щиро вдячна донька легенди.

“А в кадрі ви можете познайомитися з моєю бабусею, дідусем і моєю родиною. Та, звичайно, побачити маленьку мене”, – підписала роботу Тоня.

Ніна Матвієнко показала свою легендарну мати в молодості
Ніна Матвієнко показала свою легендарну мати в молодості

Під відео вже більш як 100 тисяч переглядів та багато коментарів зі словами підтримки. Шанувальники вважали Ніну Митрофанівну справжньою співочою душею України та дуже співчувають втраті такого таланту.

“Ніна Митрофанівна – це співоча душа України! Вічна світла пам’ять! Тоня, а ви продовжуйте обов’язково співати, бо у вас мамин незабутній, незрівнянний голос, голос України!”, “Дуже дякуємо, мила Тоню, за це прекрасне і зворушливе відео! Хай з Богом спочиває світла душа твоєї мами – неповторного голосу України – Ніни Матвієнко”. – написали шанувальники.

Нагадаємо, офіційно причини смерті Ніни Матвієнко не озвучували. Проте, колеги жінки повідомляють, що вона страждала від хвороби, яку старанно приховувала від сторонніх очей. Визначна співачка не хотіла, щоб її бачили слабко.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.