Красуні на прогулянці: Ірина Федишин вразила рідкісним фото з мамою, яка не поступається дочці вродою

Відома українська співачка Ірина Федишин порадувала шанувальників свіжим фото. На знімку жінка показала свою мати, яка як дві краплі води з донькою.

Нещодавно, популярна українська артистка Ірина Федишин повернулася з родиною з Брюсселю. У Бельгії співачка проводила благодійні концерти. Завдяки яким, змогла зібрати кошти на 100 дронів камікадзе для військових.

Ірина Федишин показала рідкісне фото з мамою
Ірина Федишин показала рідкісне фото з мамою

Та першим ділом, вирішила зустрітися з мамою. Жінки домовилися прогулятися Львовом та провести разом трохи часу. Та здається їх зв’язок набагато тісніший, ніж вони думали. Красуні не домовляючись вдяглися у схожий одяг. Також, не можна не відмітити схожість жінок. Дивлячись на спільне фото, чітко видно, в кого вдалася співачка.

Ірина Федишин показала рідкісне фото з мамою
Ірина Федишин показала рідкісне фото з мамою

Підписники відмітили чудовий вигляд співачки та їм мами. Шанувальники запевняють, Леся Федишин виглядає молодо та її можна сплутати з сестрою артистки. Вони подарували жінкам купу компліментів під дописом.

“Яка у вас мама крута”, “Дуже схожі! Я думала що старша сестричка і молодша!”, “Як дві краплі води, ви супер гарні”, “У Вас дуже гарна і молода мама!”, – написали шанувальники.

Ірина Федишин показала рідкісне фото з мамою
Ірина Федишин показала рідкісне фото з мамою

Раніше, Ірина розповідала про своє дитинство. На програмі “Зірковий шлях” співачка зізналася, на її долю випало немало випробувань. Так склалася, що родина жила не багато, а жінки в її родини їздили на заробітки за кордон.

Ірина Федишин показала рідкісне фото з мамою
Ірина Федишин показала рідкісне фото з мамою

Ірина дуже сумувала за мамою та чекала на її повернення. Співачка розповідає, що дуже близька з родичкою, тож розлука давалася їй дуже болісно. В цей час, за нею та молодшим братом приглядав батько.

Зараз брата співачки Романа немає в живих. Він віддав своє життя за Батьківщину. Ірина постійно про нього думає, а на концертах шукає його очима у глядацькому залі. Проте, й розуміє, що більше його не побачить.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.