Максим Галкін публічно перейшов на українську та розповів, чому прийняв це рішення: “З першого класу вивчав”

Знаменитий російський комік Максим Галкін вийшов на зв'язок та заговорив українською мовою. Що стало причиною такої зміни дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, Максим Галкін підтримав Україну ще 24 лютого, після чого забрав своїх дітей та дружину і рушив до Ізраїлю. Спочатку сім’я запевняла, що не збирається емігрувати, однак пізніше стало зрозуміло, що повернутися до Москви і жити як раніше в них не вийде.

Попри інформацію в мережі про те, що у Максима Галкіна є фінансові проблеми, усі його концерти збирають повні зали в усьому світі, а гастрольний графік настільки завантажений, що можуть позаздрити голлівудські зірки.

Максим Галкін публічно перейшов на українську мову

Галкін оприлюднив рідкісне фото 74-річної дружини. Як зараз виглядає Алла Пугачова
Максим Галкін публічно перейшов на українську мову

Інформація про його замок, який він збудував для своєї дружини Алли Борисівни досі немає. Російська преса писала про те, що будинок був проданий. Однак сам Галкін не підтверджував даної інформації, а пізніше виникали дані на рахунок того, що насправді пара використовує будівлю у якості дачі.

Ба більше, Пугачова не так давно приїжджала до Москви, і як поговорюють, не мала жодних проблем. Сам же Максим Галкін нещодавно здивував як своїх співвітчизників, так і українців. Чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу публікацію, яку присвятив Одесі. У дописі до фотографій він написав текст солов’їною, в якому зізнався, що перший клас закінчив в Україні. Відповідно, вивчав українську мову в рамках учбової програми.

Коментарі до публікації його піар менеджер і одразу ж закрили, адже зрозуміло, яку реакцію даний пост міг викликати у певної частини населення російської федерації.

Втім, у тій самій секції можна знайти неймовірну кількість коментарів з підтримкою ініціативи Максима.

Нагадуємо, що за останніми даними Максим Галкін та Алла Пугачова залишили свій маєток в Ізраїлі та переїхали до Кіпру, де в них також є нерухомість. Також це доволі цікаве явище на тлі того факту, що деякі українські зірки запевняють, що українською не можуть говорити у публічному просторі тому, що вона не рідна.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?