“Час привідкривати завісу”: Jerry Heil і alyona alyona розсекретили свої образи на “Євробаченні-2024”

Переможниці нацвідбору запевнили, що відповідально готуються до конкурсу. Більш того, наразі вони працюють над зміною свого конкурсного номера.

Jerry Heil та alyona alyona стали переможницями національного відбору на Євробачення та вибороли для себе честь представляти Україну на конкурсі. Не всі громадяни підтримують вибір 700 тисяч осіб, але маємо те, що маємо. Зараз, потрібно підтримати дівчат та побажати їм перемоги!

Джері Хейл та Альона Альона показали свої образи на Євробаченні-2024
Джері Хейл та Альона Альона показали свої образи на Євробаченні-2024

Наразі, зірки активно готуються до конкурсу, адже до виступу залишилося всього 17 днів. Співачки повідомили, що мають наміри дещо змінити конкурсний номер. Подробиць жінки не розкривають, напевно, ми побачимо зміни тільки у день конкурсу. Зі змінами їм варто поспішити, щоб встигнути все пропрацювати до 7 травня.

“Без темряви ми не знали би, що таке світло, проте є закон природи: після ночі завжди настає день”, – по-філософські написали зірки.

Крім того, виконавиці показали свої сценічні образи. За їх задумом, кожна особистість має різні грані, тож костюми вони обрали відповідні. Й хоча образ Джері Хейл сильно відрізняється від образу Альони Альони, вони обидва витримані у чорно-білих кольорах, тож виглядають вони досить гармонічно.

Джері Хейл та Альона Альона показали свої образи на Євробаченні-2024
Джері Хейл та Альона Альона показали свої образи на Євробаченні-2024

Для Джері Хейл стилісти обрали подовжену блузу з розкішним декольте та штани палаццо. На шиї співачки масивна прикраса. Другий образ більш класичний – сорочка-сукня довжиною нижче коліна та закриті босоніжки на невеликих підборах. Образ завершили довгими білими носками та білою краваткою.

Джері Хейл та Альона Альона показали свої образи на Євробаченні-2024
Джері Хейл та Альона Альона показали свої образи на Євробаченні-2024

Для Альони Альони обрали більш звичні для неї речі. Перший образ – це коротка шкіряна куртка та біла сорочка та штани. Родзинкою образу виступає металева краватка. Другий образ Альони у стилі total black. Широкі штани, кросівки та довгий плащ. В руках зірка тримає металеву троянду.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.