Настя Каменських показала величезний живіт і заінтригувала статтю майбутньої дитини: “Хлопчик чи дівчинка”

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу кадрами, на яких показала великий вагітний животик. Чи намагалася зірка таким чином щось сказати?

Відома українська співачка Настя Каменських вже неодноразово відповідала на питання стосовно імовірного поповнення в сім’ї. Зірка завжди говорить про те, що дуже б хотіла стати матір’ю, але не може наважитися на це. Мовляв, це залежить від волі господа.

При цьому зірка не розповідає, чи є в неї якісь проблеми зі здоров’ям, або ж кар’єра заважає подумати про своє продовження.

Настя Каменських заінтригувала кадрами з вагітним животом

Настя Каменських показала, як виглядає на пробіжці
Настя Каменських заінтригувала кадрами з вагітним животом

Тим не менш, Настя Каменських завжди активно спілкується з дітьми, показує їм свою любов, а на плітки щодо власного цікавого положення як правило реагує з позитивом та усмішкою.

Натомість тема майбутнього поповнення в сім’ї навіть часом з’являється на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, однак завдяки іншим фанатом.

Наприклад, днями Каменських оприлюднила відео шанувальниці, яка танцювала під її новий хіт з величезним животом та дочкою поруч.

Настя Каменських заінтригувала кадрами з вагітним животом. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що днями Настю Каменських та Потапа розкритикували за їхню нову композицію. Артистка заспівала іспанською про молоко, що викликало шквал хейту. Тим не менш, Олексій дає зрозуміти, що нібито будь-яка активність під публікаціями співачки дає позитивний результат, так як зараз вона активно намагаються просуватися іспаномовними платформами.

Сама ж Настя Каменських більшу частину часу проводить за кордоном. Артистка з’являється то на червоних доріжках, то світиться разом з іспанськими зірками. Усе лише для того, щоб закріпитися у латиноамериканському шоу-бізнесі.

У зв’язку з цим також з’являлися чутки про те, що Потап та Настя Каменських нібито розлучилися, адже вони постійно знаходяться в розлуці. Однак обидва неодноразово спростовувала дані плітки.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.