Вегетеріанка, і Еллерта “підсадила”, але мʼясо їсть: 34-річна Ксенія Мішина здивувала харчовими звичками

Ксенія Мішина розповіла, чи насправді дотримується вегетаріанства. Зірка неодноразово розповідала, що відмовилася від м'яса заради свого здоров'я та фігури.

Ба більше, колишній акторки Олександр Еллерт зізнався, що спочатку не розумів такої суворості у харчуванні, але пізніше не тільки поставився до цього з повагою, але і сам став вегетаріанцем. Пара розійшлася майже 3 роки тому, але у цьому питанні гуморист залишився вірним собі і м’яса не вживає.

Ксенія Мішина розповіла, чи насправді дотримується вегетаріанства

А от Ксенія Мішина нещодавно дійсно здивувала своїх шанувальників. Як відомо, минулого року вона активно займалася своєю фігурою і за декілька місяців їй вдалося позбавитися від 10 кілограмів. Окрім того вона активно відвідувала тренажерного залу та зробила собі фігуру своєї мрії. У акторки підкачені м’язи, дуже красивий прес, сильні ноги.

Після отримання фантастичного результату зірка навіть зробила ряд спеціальних фотосесії, на яких показала свої досягнення. Однак далеко не всім сподобалися ці зміни. Шанувальники навіть критикували акторку за те, що вона перегнула у цьому питанні палицю і стала виглядати більш маскулинно.

Ксенія Мішина розповіла, чи насправді дотримується вегетаріанства

Втім, Ксенія зізнавалася, що набрала багато зайвих кілограмів через стреси, а тому не могла впоратися з негативними відчуттями, які мала, дивлячись на себе в дзеркало.

А зараз зірка активно ділитися своїми секретами на рахунок догляду за собою, і звичайно підтримання фізичної форми. Нещодавно вона відповіла на особистій сторінці в інстаграм на питання на рахунок відмови від м’яса і заявила, що дотримується вегетаріанства, однак, якщо сильно хочеться все ж таки може споживати його.

Окрім того Ксенія навіть показувала свої тарілки під час схуднення, і як виглядали її порції. Примітно, що вона не відмовляла собі в об’ємах, а вочевидь усі калорії спалювала саме в тренажерному залі.

Тим часом Олександру навіть вдалося набрати вагу, про що він неодноразово говорив. Раніше гуморист намагався збільшити масу тіла, але в нього це не виходило.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.