Куди зникла Лідія Таран і чим займається зараз? Ведуча здійснила свою мрію і не поспішає повертатися додому

Популярна українська телеведуча Лідія Таран впродовж 15 років щодня з'являлася в ефірах новин, але після 2022-го виходила на зв'язок з з-за кордону.

На відміну від деяких своїх колег телеведуча одразу ж повідомила про те, що направляється разом зі своєю єдиною дочкою Василісою від Андрія Доманського до Франції. Цей вибір був вельми логічним та очевидним, адже останні декілька років зірка вдосконалювалася саме у французькій мові, активно брала уроки, практикувалася і подорожувала, щоб використовувати її вживу.

Свою дорослу дочку вона одразу влаштувала у місцеву школу, і Василіса швидко почала опановувати новий стиль життя.

Лідія Таран розповіла, куди переїхала та чим займається

Лідія Таран
 Лідія Таран розповіла, куди переїхала та чим займається

В ефірах новин Лідія здебільшого з’являлася лише у рамках сюжетів про те, що відбувається в країні, де вона проживає, а також про життя біженців та емігрантів.

Але ставалося так, що Таран також приїжджала додому. Зокрема, її житло постраждало минулого року. Марічка Падалко розповідала про те, що її подруга приїжджала саме через майнові питання, так як необхідно було приймати рішення на рахунок відновлення будівлі.

Василіса також неодноразово засвітилася в Києві і не приховувала, що приїжджала на батьківщину. Однак невідомо, чи бачилася вона в Києві з батьком. Адже за неофіційними даними, Андрій Доманський взагалі знаходиться в Прибалтиці.

Примітно, що Лідія Таран вирішила не чекати на зміни, сидячи за кордоном, і одразу ж взялася за справу. Вона вступила до Паризького університету на факультет соціології. І ба більше, отримує освіту саме на французькій мові.

За словами телеведучої, таким чином вона намагалася швидше просунутися у своєму навчанні, але вельми скоро зрозуміла, що скоїла помилку. Мовляв, воно дається їй надзвичайно важко через французьку.

Тому Таран навіть поділилася своїм досвідом і дала пораду не переоцінювати свої можливості і все ж таки обирати навчання англійською, а у весь свій вільний час витрачати на удосконалення тієї мови, заради якої користувачі можливо також переїхали за кордон.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.