Рожевий топ і чорні шорти: Настя Каменських без макіяжу і зачіски похизувалася соковитою фігурою в спортзалі

Настя Каменських кардинально переглянула своє ставлення до спорту та назавжди виключила виснажливі силові тренування у залі. Тепер лише повний "релакс".

Співачка Настя Каменських неодноразово розповідала про свою нескінченну боротьбу із зайвою вагою. Протягом усієї своєї творчої кар’єри знаменитість увесь час кидалася в крайнощі, то набере ваги, то через короткий проміжок часу кардинально схудне. За роки у артистки вже було вироблено цілу програму, засновану на жорсткому режимі харчування, а також на регулярних силових тренуваннях у спортзалі. Щоранку багато років поспіль Настя Каменських починала з пробіжки, а потім протягом дня добивала фізичне навантаження тренажерами. Проте, варто було артистці трохи розслабитись, як зайві кілограми знову поверталися. І так до безкінечності.

В одному з інтерв’ю, коли Настя ще була в Україні, вона зізнавалася, що зуміє привести себе у форму будь-якої миті, але для цього їй потрібно спочатку упорядкувати свій емоційний стан. Переїхавши за кордон, співачка вирішила, що час настав.

Настя Каменських у стильній формі показала, як тренується у спортзалі
Настя Каменських у стильній формі показала, як тренується у спортзалі

Так, напередодні Настя Каменських оприлюднила фотографії зі спортзалу, на яких позувала у рожевому топі та модних чорних шортах. У коментарі під своїм попереднім постом співачка зізналася, що докорінно переглянула своє ставлення до спорту і замість виснажливих силових тренувань про жорстку дієту стала використовувати легші навантаження.

Настя Каменських у стильній формі показала, як тренується у спортзалі

Тепер Настя займається плаванням, вправами для спини, йогою та розтяжками. Проте найбільше увагу співачка приділяє своєму харчуванню, яке вже стало її способом життя. Також Каменських почала практикувати вправи з правильного дихання та постави. Результат буде не такий швидкий, але незмінний.

“Тепер мої заняття спортом спрямовані не лише на досягнення естетики тіла, а й на постійне покращення здоров’я”, – написала на завершення Настя.

А поки Каменських упорядковує свої форми, її чоловік Потап на іншому кінці світу теж відновив тренування.

Потап вразив змінами у зовнішності
Потап вразив змінами у зовнішності

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.