У Лілії Ребрик “плавляться” думки та капризують діти: дружина Дикого розповіла про свої стосунки зі спекою

Телеведуча Лілія Ребрик шаленіє від спекотної погоди. Не дивлячись на побутові труднощі вона почуває себе щасливою, їсть багато фруктів, овочів і при першій же можливості пірнає у воду.

Багатодітна українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик відкрито радіє тому, що від нинішньої спеки у неї “плавляться” думки та капризують діти. Причина — щоб там не було зірка любить спекотне і пекуче сонце! Вона насолоджується такою температурою погоди і лише радіє тому, що відбувається. Про все це зірка сама повідомила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

У Лілії Ребрик "плавляться" думки та капризують діти
У Лілії Ребрик плавляться думки та капризують діти

Під постом про радість від спекотного літа Лілія Ребрик опублікувала своє щасливе і задоволене фото. Для того, щоб поділитися своїм щастям і показати, як саме вона нині виглядає, ведуча обрала широку білу футболку із дуже цікавим зображенням. А саме — жінкою на обличчі якої намальована вишиванка, а її волосся прикрашають червоно-білі квіти. Футболка імовірніше всього зроблена з натуральної тканини. Як раз саме те, що потрібно для цьогорічного жаркого сонця. Не важко у такі спекотні дні Лілії Ребрик перебувати у джинсах, хоча й світлого кольору. Зірка дійсно витримує шалену спекотну температуру погоди! Свій образ вона завершила довгими золотими сережками, які чудово підходять для буденних прогулянок.

А ось у коментарях до публікації ведучої підписники поділилися на два табори: одним спека також подобається, а іншим — ні. Хтось просто вражений від думок і витривалості Ребрик у ці дні. Одна з підписниць зірки написала, що є хороший лайфхак — ходити вдома у мокрій футболці. А особливо на кухні під час приготування їжі. Тоді стає легше дихати та працювати. Загалом всі підписники вважають, що цього року спека дійсно аномальна.

Не пам’ятає такої сильної спеки і сама Лілія Ребрик.

“Думки плавляться! Діти капризують. А я… а я насолоджуюсь! Бо я просто спекофанатка! Так, за це я і люблю літо — навіть за його до біса пекуче сонце”, – повідомила зірка.

Крім цього, вона додала, що кожен день вживає дуже багато води, їсть овочі та фрукти. Пересуватися телеведуча намагається затінком, а у воду пірнає, як тільки випадає така можливість. На останок зірка поцікавилася у своїх фанатів, які у них “стосунки” зі спекою, як і чим рятуються вони. А можливо, так само лише насолоджуються всім цим.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.