Зірка програми “Все буде добре” Надія Матвєєва зробила з холодильника шафу і гуляє, поки комарі не “з’їдять”

Телеведуча та зірка програми "Все буде добре" Надія Матвєєва через відключення електроенергії перетворила свій холодильник на шафу. А зі своїм песиком вона гуляє поки її не "з'їдять" комарі.

Відома українська телеведуча та журналістка Надія Матвєєва показала свій холодильник, який через відключення електроенергії у неї перетворився на звичайну шафу і не більше. Зірка переживає такі часті відключення електроенергії, що її холодильник просто не встигає охолоджуватися. Не говорячи вже про морозильну камеру! Про все це вона розповіла в своєму пості у соцмережі Instagram.

Надія Матвєєва розповіла, що сталося з її псом і холодильником
Надія Матвєєва розповіла, що сталося з її псом і холодильником

Проблема, яка виникла у Надії Матвєєвої існує чи не в кожного українця. Тому її пост “зайшов” у народ і набрав чимало коментарів. Вона опублікувала фото свого холодильника і підставила до нього свою світлину з підписом: “Маю тепер шафу замість морозилки, бо не встигає навіть просто охолоджувати”.

У коментарях фанати ведучої почали писати, що це питання вирішити досить просто — необхідно придбати автомобільний акумулятор і приєднати його до холодильника. Сама Матвєєва зазначила, що головне, аби це було безпечно. Багато хто з українців написав, що у них вдома також тепер шафа замість холодильника. Все це читачі розбавляли смішними смайликами, щоб хоч якось підняти собі настрій через всі ці відключки світла. Багато хто розповів Матвєєвій, що у них тепер в холодильнику лише хліб і яйця живуть. А пральна машинка взагалі сказилася, бо в когось ще й зникла вода.

“Мій бідолага (холодильник, – ред.) почав пищати, як переляканий… Набрала майстра – сказав, не тільки у мене”, – написала одна з фанаток ведучої.

Зірка програми “Все буде добре” також підняла тему того, як нинішню спеку переживає її песик Семі та домашні улюбленці всіх українців.

“Як ваші хвостики переносять спеку? Семі не любить купатися, тому річка не спасіння, тим більш зараз на березі багато людей”, – пояснила ведуча.

Надія Матвєєва розповіла, що сталося з її псом і холодильником
Надія Матвєєва розповіла, що сталося з її псом і холодильником

Щоб песику було хоч трохи легше зірка гуляє разом із ним під деревами, щоб він мав можливість полежати у тіньку. Вдома Матвєєва час від часу миє собаці лапки та животик холодною водою під душем. А ввечері довго гуляє, коли повітря стає прохолодним і поки комарі не “з’їдять”. Сам же пес досить часто хекає і шукає собі прохолодне місце. Але при цьому всьому має досить гарний апетит.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.