Без Барбір і Гордєєва нова пара сформувалася: Руслан Сенічкін милується Нелею Шовкопляс у студії 1+1

Здається на каналі 1+1 з'явилася ще одна дуже гармонійна та ефектна парочка, яка ідеально доповнює один одного. У Нелі Шовкопляс з'явився новий стильний партнер.

Ведучі “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв, Людмила Барбір, Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін вже давно завоювали любов телеглядачів. Пари настільки гармонійно виглядають у кадрі і так легко спілкуються один з одним, при цьому можуть ніжно обійматися, що багато хто навіть почав підозрювати, що між деякими ведучими ранкового ефіру щось більше, ніж дружба.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, як їм добре разом
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, як їм добре разом

Наприклад, питання про романтичні стосунки Нелі Шовкопляс та Єгора Гордєєва регулярно постають не тільки в Мережі. Так, нещодавно знаменитості довелося чесно відповісти на питання журналіста – які насправді у неї стосунки з колегою і чи не відчував почуття ревнощів її чоловік, коли читав чергові коментарі після ефіру? Неля чесно відповіла, що її коханий, на щастя, не користується соцмережами, тож не міг бачити провокаційних коментарів.

Неля Шовкопляс
Неля Шовкопляс

Але після останнього ефіру питань з’явиться ще більше. Так, у мікроблозі Руслана Сенічкіна з’явилася спільна фотографія з Нелею Шовкопляс. У кадрі щаслива ведуча постала в обіймах колеги у вузькій футболці, яка ідеально наголошувала на її видатні форми та спідниці. Руслан Сенічкін був одягнений у стильну картату сорочку та джинси.

“Поки ретроградний Єгорій увійшов у сузір’я відлетілої пташки Барбіроні, ми просто милуємось із Нелею Шовкоплясом. З того року не бачилися. Нормас?”,- підписав фотографію зірковий ведучий “Сніданку з 1+1”.

У Мережі відразу з’явилися коментарі. Багато хто оцінив новий творчий тандем:

“Доброго раночка! Ви один одному пасуєте!”, “Ви класні!”, “Красуначки, такі сокові”, “Я, як згадаю ваші маски-носки, зразу сміюся. Це було феєрично! Руслан та Неля браво!”, “Ведучі цієї програми всі файні”, “Гарнюні”,- писали у коментарях.

Схоже на каналі 1+1 сформувалася ще одна яскрава та харизматична парочка. Як розвиватиметься далі їхня творча співпраця, час покаже.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.