Єгор Гордєєв не став приховувати справжні почуття до відомої акторки: є одне “але”, і це не Неля Шовкопляс

Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв не став приховувати свої справжні почуття до відомої акторки. Зірка вперше заговорив про це на публіку, але не вперше згадує про неї.

Як відомо, Єгор Гордєєв, хоча і вельми харизматичний та надзвичайно цікавий ведучий, але як правило на сентименти скупий. Але в цьому і полягає увесь фокус його тандему з Нелею, яка навпаки багата на емоції.

Разом вони доповнюють одне одного та роблять ранкові ефіри незабутніми.Зазвичай від Єгора можна почути експертну думку на рахунок проблем соціальних та культурних. І в особливості він любить поговорити на рахунок філософії. Що ж стосується почуттів — це арена не його профілю.

Єгор Гордєєв розповів про свої почуття до відомої колеги, і це не Неля Шовкопляс

 Єгор Гордєєв показав фото в обіймах подруги
Єгор Гордєєв розповів про свої почуття до відомої колеги, і це не Неля Шовкопляс

Але інколи приходять моменти, коли необхідно говорити про те, що відбувається в серці. І особливо, коли на ньому серйозний вантаж. Як правило такі речі відбуваються після смерті близьких та рідних людей. Єгор також втратив товариша та колегу.

Мова йде про усіма улюблену акторку Руслану Писанку. Вона пішла з життя 2 роки тому, і вельми неочікувано. Ніхто не знав про те, що вона лікується від онкології, а Руслана мовчала до останнього, намагаючись полегшити біль навіть чоловіку, який продовжував вірити у її скоре одужання.

Як розповів її вдівець, Руслана дізналася про рак після того, як втратила свідомість на сцені та впала. Тоді ж вона сильно травмувалася. Лікування проходило в Німеччині, але насправді здебільшого їй просто полегшували симптоми. Через півроку зірки не стало.

 Єгор Гордєєв розповів про свої почуття до відомої колеги, і це не Неля Шовкопляс

На річницю її смерті Єгор опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію артистки та зізнався у своїх почуттях у зв’язку з цією подією.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.