В омлет навіть жовтки не додає: Ксенія Мішина показала, як харчується після тотальної відмови від шкідливого

Після серйозної прорахованої дієти акторка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина вживає лише корисну їжу. Вона показала з чого нині складається її сніданок.

Українська акторка театру і кіно, яка відома своєю грою у серіалі “Кріпосна” Ксенія Мішина показала своїм фанатам, який саме омлет і взагалі, що саме вона їсть на сніданок. Особливість її харчування нині полягає у тому, що вона відмовилася абсолютно від будь-чого, що вважається шкідливою їжею. Раніше акторка вже розповідала про те, що їй за 4 місяці вдалося схуднути на 12 кілограм. Усе це завдяки тому харчуванню, якого вона дотримувалася. Це була дуже жорстка дієта з точним прорахуванням у раціоні кількості білків, жирів та вуглеводів з дефіцитом калорій. Для такої дієти добре підходить лише вживання овочів, різноманітних круп’яних виробів і риби.

Після цієї жорсткої дієти Ксенія Мішина почала звикати до того, щоб у подальшому вживати в раціон лише здорову їжу. А також, регулярно займатися спортом. Оскільки одне без другого діє не досить ефективно. Курс з жорсткої дієти у знаменитості завершився в кінці травня. Нині вона інколи ділиться з підписниками тим, яку здорову їжу нині вживає.

Ксенія Мішина показала свій раціон на сніданок
Ксенія Мішина показала свій раціон на сніданок

Для приготування сьогоднішнього сніданку акторка обрала наступні продукти: вівсянку, скрембл з білка, руколи, авокадо та огірок без шкірки. Як відомо, вівсянка багата на клітковину, яка дуже сильно необхідна людському організму. Ця крупа також корисна для здоров’я кишківника. Скрембл з білка має багато різних поживних речовин. Адже білок містить вітамін В12, залізо, холін, який є необхідним для мозку, а ще сприяє гарній пам’яті.

Рукола безцінний продукт для тих, хто прагне мати струнку фігуру. Рослина здатна покращувати обмінні процеси в організмі, що пришвидшує метаболізм. А ще добре впливає на кислотний баланс в шлунку. Допомагає виводити з організму токсини і шлаки, шкідливий холестерин і нормалізує водно-сольовий баланс. Також допомагає боротися з ураженнями стінок шлунку. Авокадо, який так сильно любить Ксенія Мішина є джерелом мононенасичених жирів, що покращують рівень холестерину в крові та зменшують ризик розвитку серцевих захворювань. А ще авокадо — це величезне джерело вітамінів K, C, B5, B6, E та калію. Огірок також містить багато калію, вітаміни А,В та С.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.