“Дивишся й думаєш”. Андрій Данилко розсекретив, як звати маленьку онучку мами Вєрки Сердючки Білоконь

Андрій Данилко розсекретив, як звати маленьку онучку мами Вєрки Сердючки Інни Білоконь. Дівчинка не так давно з'явилася на світ, і ощасливила сімейство акторки.

Декілька років тому стало відомо, що дочка Інни Білоконь Яна вийшла заміж. Свого чоловіка вона не показувала, адже родина хоча і не веде публічний образ життя, є постійним обʼєктом цікавості преси.

Однак, пара зіграла прекрасне весілля і навіть ділилася кадрами з торжества. Публіка в свою чергу вперше за тривалий час побачила, наскільки вродлива спадкоємиця у Білоконь.

Андрій Данилко розсекретив ім’я онучки Інни Білоконь

Андрій Данилко та Інна Білоконь засвітилися вдвох на зупинці
Андрій Данилко розсекретив ім’я онучки Інни Білоконь

А вже згодом стало відомо, що у Інни народилася онучка. Щаслива мама оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька свіжих фотографій, на яких показала малечу, але подробицями не ділилася.

А от Андрій Данилко все ж таки пробовкався на рахунок імені новонародженої.

“У нашої Інни, яка грає маму Сердючки, – вона стала бабусею, у неї народилася онучка. Вероніка. І дивишся на цю дитину й думаєш: “А це дитина війни”, – сказав він.

За словами Данилка, він радий, що зараз в Україні створюють сім’ї й народжують дітей.

“Мене особисто рятує гумор, хоча також опускаються руки”

Нагадуємо, що декілька років тому Андрій Данилко давав ексклюзивне інтервʼю, в якому зізнався, що неодноразово намагався створити сімʼю, але в нього так нічого не вийшло. Врешті-решт, чоловік вирішив, що необхідно змиритися з таким положенням справ і не боротися за щастя, яке не вдається вхопити.

Тривалий час його підозрювали у романі з Інною Білоконь однак насправді акторка давно вийшла заміж за чоловіка Олега.

До сьогодні пара жила щасливо у злагоді і ніколи не ділилася на публіку жодними драмами. Навіть попри знімки, які потрапили до мережі, що могло спричинити певні проблеми, як таких не викликали. Згодом стало відомо, що фотографії, де Андрій та Інна цілуються були опубліковані навмисно для того, щоб вщухнули розмови про його орієнтацію.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.