Середа ревнуватиме: на пляжі в Одесі MamaRika загуляла з “Холостяком 13” Олександром Тереном

MamaRika показала всім українським жінкам нового "Холостяка 13" Олександра Терена без футболки і в одних плавках на пляжі в Одесі: "Дівулі, не дякуйте!".

Відома українська співачка та блогерка MamaRika на пляжі в Одесі випадково зустріла учасника нового сезону реаліті-шоу побачень “Холостяк 13” Олександра Будько (Терена). Тобто, нового “Холостяка”. Вони побачилися на інклюзивному пляжі, який нині набирає відомості у зв’язку з тим, що він зроблений і максимально облаштований для наших захисників. Саме на такому пляжі відпочивав і Терен, який також є захисником і який був змушений проходити довгий процес реабілітації.

За словами MamaRika, цей пляж дуже крутий, бо по-перше, там розгулюють “Холостяки”. При чому, “на галясіка” (зірка мала на увазі, що практично без одягу, ред.). Нового “Холостяка” без футболки вона показала у своїй stories в соцмережі Instagram. Імовірніше всього, що побачити MamaRika “в живу” був радий і сам “Холостяк”, оскільки він посміхався на “всі 32” та зі всією щирістю. Також не можна не помітити його красивих насичено-сірих очей. А ще шраму над переніссям, який додає йому неабиякої мужності. У цілому Олександр Терен виглядав дуже щасливим.

MamaRika зустріла "Холостяка 13" і показала, як він виглядає без футболки
MamaRika зустріла Холостяка 13 і показала, як він виглядає без футболки

Новий сезон проєкту “Холостяк-13” з’явиться на українських телеекранах вже цієї осені. Очікується, що цього разу все шоу будуть знімати виключно в Україні – без закордонних поїздок. Зйомки проєкту відбуваються вже зараз, але схоже, що новому “Холостяку” дали можливість перепочити і поїхати до моря в Одесу, де він і натрапив на співачку MamaRika.

Мета MamaRika на цьому пляжі була показати і розповісти всім людям в Україні про те, що саме в Одесі працює перший в Україні інклюзивний пляж, де є все: пандуси, ліфти, транспорт, візочки, спеціально-облаштовані спуски у воду. А ще, навіть фізіотерапевти та реабілітологи і велика команда волонтерів. Відпочивати там можна абсолютно вільно і безкоштовно.

“Це все для людей! Це неймовірно круто!”, – зазначила співачка.

Сам же Олександр Терен на проєкті “Холостяк” мріє зустріти жінку, яка також приймає і з розумінням ставиться до людей із обмеженими можливостями та до питання захисту нашої держави. Ця красуня має бути україномовною!

Схожі статті

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?