Ягоди та горіхи смужкою: співачка Злата Огнєвіч вводить моду в Україні на гавайський сніданок – рецепт

Нова мода в Україні пішла на сніданки. Співачка Злата Огнєвіч побувала закордоном і вирішила запозичити собі в раціон приготування гавайських різновидів страв.

Відома героїня проєкту “Холостячка” Злата Огнєвіч показала сніданок, який колись побачила в подорожі, але тепер готує собі практично кожного ранку. Вона називає його “боули зранку”. Що означає гавайський різновид страви. Саме на це нині “пішла” мода закордоном. Що конкретно зранку лежить у Злати Огнєвіч у тарілці вона сама показала у своїй stories у соцмережі Instagram.

Сніданок зірки дуже цікавий. Це порізані шматочки банану, багато чорниці, горіхи (арахіс, мигдаль) та насіння чорного кмину. Усе це викладено в тарілці у по сортовані довгі вертикальні смужки та залиті молоком. Саме це є принципом гавайського різновиду страви. Саме слово “боул” у перекладі з англійської мови означає “глибока тарілка” або “супова миска”. Сама Злата Огнєвіч назвала свій сніданок “боули зранку”. Тобто, сніданок у глибокій тарілці зранку.

Злата Огнєвіч показала, як готує гавайські сніданки
Злата Огнєвіч показала, як готує гавайські сніданки

“Родзинкою” таких страв є те, що боул має цікаву подачу. Насамперед те, що інгредієнти, які кладуть до тарілки не перемішуються. Так, якщо у глибоку миску кладуть кілька різних видів овочів і не переміщують їх, то це і вийде справжній боул. А якщо зробити те саме, але покласти на звичайну плоску тарілку і інгредієнти перемішати, то це вже буде звичайний салат. Боул став популярним завдяки головним складовим страви та відмінним смаковим якостям.

Таким смачним і корисним сніданком Злата Огнєвіч наситила свій організм у вихідні, хоча по факту, самих вихідних вона не мала. Зірка розповіла, що в артистів не буває вихідних днів, хіба що по їх добрій волі. Це може бути, якщо вони самі не погоджуються на зйомки і говорять, що все, вони нікуди не їдуть. А так, професія така, що потрібно працювати кожен Божий день.

“Мені сьогодні зранку побажали гарного вихідного. Нууу який вихідний може бути в артистів. У нас не буває вихідних. Але звичайно у нас є вільні дні, коли ми розслабляємося. Хоча зараз це буває дуже і дуже не часто”, – зазначила співачка.

Так, на вихідних зірка змивала свій макіяж і якомога швидше намагалася піти спати, тому зранку знову рано прокидатися і вирушати на безкінечні зйомки, зйомки та ще раз зйомки.

Схожі статті

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?