“Мужній і самий коханий чоловік у житті”: Аліна Гросу показала свого батька в день народження – красень

Відома всім з дитинства співачка Аліна Гросу показала всім свого батька — Михайла Гросу. Вчора у нього був день народження, але він абсолютно не виглядає на свій вік.

Українська співачка румунського походження Аліна Гросу вчора, 5 серпня, привітала свого батька з його особливим великим днем — днем народження. Своє привітання вона виклала в stories на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Співачка повідомила, що її батько, є самим і найбільшим коханим чоловіком у її житті. Вона дуже йому вдячна за те, що він подарував їй це життя. І побажала йому дуже довгих років.

Співачка також додала, що поки наші батьки живі, всі ми ще можемо по бути і відчувати себе дітьми. А коли їх не стане, то такого відчуття відчути буде неможливо. Підписників Аліни Гросу вразило її ставлення до батька та до батьків загалом. Вона вітала тата зі святом і розповідала про нього з величезною повагою, гордістю, вихованістю, ввічливістю. Здалося, що знаменитість дуже і дуже серйозна та вихована донечка. А ще вона безмежно цінує свою родину, життя та близьких їй людей.

Аліна Гросу показала свого батька-красеня у його день народження
Аліна Гросу показала свого батька-красеня у його день народження

У кінці дня Аліна Гросу виклала в stories і світлину свого батька. Він вищий за співачку, досить стрункий для свого віку та не має помітних зморшок на обличчі. Чоловік виглядає досить мужньо, міцно та має гарну тілобудову. На фотографії він у темно-синьому костюмі і в світлій синій сорочці.

Як відомо, батька Аліни Гросу звати Михайло Михайлович Гросу. Він народився 4 серпня 1967 року у місті Чернівці. Свій шлях він починав із того, що працював майстром, інженером у ПТУ (Професійно-технічному училищі). Потім став податковим інспектором, а пізніше відкрив свій бізнес, а ще став депутатом Чернівецької міськради. Батько Гросу ніяк не пов’язаний із творчістю. Він здобув юридичну освіту.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.