Їй не доплатили 200 тисяч: Валерія Матрохіна із “МастерШеф-12” розповіла, куди витратила гроші за перемогу

Перемога на "МастерШеф" — це мрія багатьох українських кулінарів. Валерія Матрохіна зробила її реальністю. Але чому після цього вона не здійснила свою мрію про ресторан та куди поділа призові гроші?

Тріумф на “МастерШеф” приніс Валерії Матрохіній 300 тисяч гривень. Це непогана сума для життя, але для планування якогось серйозного кулінарного розвитку вона не підходить. Навіть 500 тисяч, які платять переможцям нових сезонів, недостатні для відкриття власного закладу, хоча й дозволяють ефективніше вкластися в навчання.

Колись переможці отримували більш вагомий подарунок — навчання у престижній школі Le Cordon Blue у Франції. Зокрема, цей приз дістався таким легендам української кулінарії, як Євген Клопотенко та прекрасна Ольга Мартиновська.

Тому якихось серйозних планів на гроші у Валерії не було. Частину коштів вона витратила на допомогу притулкам. За інші купила хорошу кухонну машину, яка сьогодні дуже допомагає їй у фуд-блогерстві. А ще певна сума у кулінарки відкладена.

Переможниця 12 сезону МастерШеф Валерія Матрохіна розповіла про своє життя після проєкту
Переможниця 12 сезону МастерШеф Валерія Матрохіна розповіла про своє життя після проєкту

Перемогу на “МастерШеф” Матрохіна не вважає золотим квитком. Якщо людина нічого з цим не робить, то її тріумф просто згасає. Перемога значно полегшує шлях до успіху, але пройти його має сама людина. І Валерія це робить. Її мрією є відкриття власного ресторану. Але поки що дівчина не вважає, що настав час для реалізації такого плану.

Зараз Валерія активно розвиває власні соціальні мережі та демонструє аудиторії різноманітні цікаві страви. Зокрема, дівчина активно вивчає традиційну українську кухню та ділиться нею з підписниками. Серед нещодавніх цікавих рецептів можна відзначити соложеник. Цей пиріг в Україні зазвичай готувала на свята, переважно на Великдень.

Також дівчина іноді дає поради новачкам, які хочуть почати вести фуд-блог. Але в першу чергу Валерія попереджає, що ця справа не така легка й проста, як може здаватися по матеріалу, уже відзнятому та змонтованому для публікації. Стати ефективним і успішним кулінарним блогером здатна людина, яка готова трудитися та покращуватися, усвідомлюючи, що бажаний результат може не приходити не тільки тижнями та місяцями, а навіть довше.

Суперфіналістка МастерШеф-12 Валерія Матрохіна ділиться з підписниками традиційними українськими рецептами
Суперфіналістка МастерШеф-12 Валерія Матрохіна ділиться з підписниками традиційними українськими рецептами

Але пройти цей шлях можливо, якщо у людини є чітка ціль та мотивація. Тільки це допоможе пройти крізь складні моменти, коли хочеться все кинути через відсутність результату. Якщо ж ціллю є виключно стрімка популярність, то з нею далеко не зайти.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.