Якась незнайомка: з української Монро співачка Аліса Гросу перетворилася на Barbie з неприкритими принадами

З української Мерилін Монро відома співачка Аліна Гросу перетворилася на українську Barbie. Вона презентувала себе в зовсім іншому стилі.

Українська співачка румунського походження, а також популярна блогерка Аліна Гросу зробила нову фотосессію і показала всім свою струнку фігуру та новий образ. Якщо раніше вона з’являлася перед публікою у розкішних білих сукнях, як справжня Мерилін Монро, то зараз вона кардинально “пішла” в інше русло. З української Монро, як її всі називали, вона стала українською Barbie. Адже одягла світло-рожеву кофтинку-топ і довгу рожеву спідницю-міді. Натомість дуже худа та струнка талія співачки лишилася нічим не прикритою.

Нові світлини зірка виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Хто був уважним той міг помітити, що топ Аліни Гросу не прикривав повністю її верхніх красивих і великих “речей”. Ліва принада взагалі “вивалися” з-під нижньої частини кофтинки. І вона загалом здається більшою за праву. Це легко можна помітити трішки збільшивши світлини. Загалом топ не підтримує і не тримає форму “речей” Аліни Гросу. Він просто гарно одягнутий. Можливо так було задумано самою співачкою для цієї фотосессії.

Внизу спідниця зірки має дуже гарні мережива у три вертикальні ряди. Загалом вся спідниця всипана квітковим рожевим принтом, який трішки темнішого рожевого кольору, ніж сама спідниця. Взуття для свого образу знаменитість обрала кольору фуксія (дуже насичено рожевого).

До всього цього вона додала масивне кольє з двома яскраво-рожевими метеликами та великі сережки в формі кола. Також блогерка підібрала під свій образ і відповідний макіяж. На повіки вона нанесла перламутрові тіні, вії зробила максимально об’ємними, а помаду для губ обрала максимально природного червоного кольору. Самим яскравим із всього, що було на Гросу, це був її манікюр. Нігті вона зробила середньої довжини, а гель-лак обрала насичено-яскравого червоного кольору. Не обійшлося і без трьох каблучок, які прикрашали ніжні долоні зірки.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.