“Це, як спорт”: старша донька Олі Полякової Марія показала, як миє свій автомобіль під жарти друга за кадром

Якщо ви вважали, що у зірок для всіх випадків є десятки помічників, то просто подивіться на старшу доньку Олі Полякової. Марія самостійно миє власний автомобіль, навіть коли поруч є "помічник".

Власний автомобіль — це дуже зручно. Але за ним потрібно регулярно доглядати. А однією з найпопулярніших задач, з якою доводиться стикатися кожному власнику авто, є необхідність його миття. Чудово знає про це і Марія Полякова, яка готова все робити самостійно. Навіть коли поруч ходить хлопець з камерою та “підбадьорює” її жартами.

Старша дочка Олі Полякової показала, як власноруч миє свій автомобіль
Старша дочка Олі Полякової показала, як власноруч миє свій автомобіль

Маша зізналася, що їй не подобається займатися цим процесом через те, що піногенератор дуже тяжкий. Дівчині було трішки складно з ним управлятися і вона навіть випадково вдарила бокове дзеркало (на щастя, легенько і без пошкоджень). Парубок поруч зазначив, що раз Марія любить їздити, то і помити треба. А ще пожартував, що це як спорт.

Але хлопець Марії забув, що вона — донька Олі Полякової, а значить характер у неї не менш потужний, ніж голос у королеви ночі. Тому в певний момент несподівано для парубка мийкою високого тиску дівчина “помила” не автомобіль, а його самого.

“Чогось вона не в гуморі”, — підсумував після незапланованого душу хлопець

Старша дочка Олі Полякової показала, як власноруч миє свій автомобіль
Старша дочка Олі Полякової показала, як власноруч миє свій автомобіль

До слова, Маша Полякова їздить Honda CR-V 3-го покоління. Це якісне, комфортне, практичне авто, яке придбане точно не для того, щоб виділитися. Якщо ви не дуже розбираєтеся в темі, то з 2022 року японці випускають уже 6-те покоління. А виробництво “трійки” Honda припинила ще у 2011 році. Проте на вторинному ринку ця автівка все ще популярна.

Хоча сім’я Марії є дуже заможною, вона не їздить на чомусь дорожчому, бо хоче заробляти собі на життя та покупку бажаного самостійно. Так, багато зіркових дітей користуються і соціальним, і фінансовим капіталом батьків. Маша не бажає так робити, тому навіть власну музичну кар’єру намагається розвивати без допомоги Олі Полякової. У дівчини уже є власний гурт ШВИ, у якого, до речі, незабаром вийде новий кліп. Монтаж відео уже завершується.

Старша донька Олі Полякової Марія анонсувала вихід нового кліпу власного гурту
Старша донька Олі Полякової Марія анонсувала вихід нового кліпу власного гурту

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.