Ніде в Україні жити: “злили” свідчення, що Олег Винник 20 років проживає в Німеччині та назад не повернеться

Багато хто висловлював критику на адресу Олега Винника через його виїзд з України. Але ви просто не розумієте його складної ситуації, бо його оточення зізналося, що Олегу зовсім ніде жити.

Після 24 лютого Олег Винник мовчки виїхав до Німеччини. Своє мовчання за 2 роки співак не порушив жодного разу. Озвучувалася лише причина поїздки за кордон — лікування рідкісного захворювання. Проте жодної конкретики ні співак, ні його оточення не озвучували. Напевно, захворювання настільки рідкісне, що для нього досі не придумали назви, а тому популярний артист увійде в історію світової медицини з умовним синдромом Винника.

Виправдання Олега, до слова, не задовольняють не тільки звичайних українців, але й колег співака. З критикою виступила Ольга Цибульська, яка в іронічному стилі припустила, що за декілька років він надумає повернутися, як принц на білому коні, та розповість фанатками, як він сумував, згадував про концерти та кожну подаровану йому троянду.

Ольга Цибульська відповідає на питання про Олега Винника. Джерело: YouTube-канал РБК-Україна
Ольга Цибульська відповідає на питання про Олега Винника. Джерело: YouTube-канал РБК-Україна

Ймовірно, фанатки повірять. Все ж Валерія Барон — очільниця фан-клубу Винника — стала активно його захищати перед невдоволеними співгромадянами. На коментарі з критикою та небажання бачити співака в Україні Валерія відповіла, що Винник почав лікуватися задовго до 24 лютого. Чому він досі не вилікувався, хоча вже пройшло не лише “задовго до”, але також чимало після 24 лютого, Барон не уточнила. Але вона розповіла дещо цікавіше!

Як виявилося, Олег уже 20 років проживає виключно в Німеччині та навіть є резидентом цієї країни. А в Україні йому просто ніде жити. Чому він не може купити житло? Ймовірно, через значну допомогу захисникам, на якій окремо акцентує Валерія. Але, як і з хворобою Олега, у нас немає можливості це ні підтвердити, ні спростувати.

Олег Винник з очільницею свого фан-клубу Валерією Барон
Олег Винник з очільницею свого фан-клубу Валерією Барон

Схожі статті

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.