19-річна Маша Полякова знялася у ефектній фотосесії, де вперше не схожа на зіркову маму – це Мона Ліза

Старша донька Олі Полякової 19-річна Марія із задоволенням експериментує зі своїми образами. Іноді результат перевершує всі очікування. Чим цього разу здивувала дівчина?

На відміну від молодшої сестри Аліси, яка не хоче світитись у публічному просторі, Маша Полякова робить це з великим задоволенням. Дівчина регулярно з’являється у публікаціях своєї знаменитої мами і навіть записує з нею загальний контент. Також Маша активно просуває свій Інстаграм. Сьогодні блог старшої доньки Олі Полякової читають 175 тисяч передплатників і з кожним днем ​​їхня кількість зростає. В основному Маша розповідає про своє життя – тусовки та подорожі, а також демонструє свої вбрання. Часто дівчина знімається у фотосесіях.

19-річна Маша Полякова змінила стиль та зачіску
19-річна Маша Полякова змінила стиль та зачіску

Так, напередодні донька Олі Полякової оприлюднила серію фотографій, на яких постала у дуже незвичному для себе образі. У кадрі Марія з’явилася разом із котом породи сфінкс. Її волосся було розпущене і завите хвилями. З одягу була біла блуза з корсетом, декорованими перлами та бордова спідниця. Вперше Марія з’явилася в несучасному вбранні та не намагалася скопіювати образ своєї знаменитої мами, що викликало шквал емоцій у її підписників.

“Природна краса, дуже цього зараз не вистачає! Чутлива, мила, самобутня і неповторна!”, “Мона Ліза”, “Боже, яка краса! Ви продовжуєте малювати не намальовані картини! Божественно”,- писали у коментарях.

Нагадаємо, що Маші Полякової часто пишуть у коментарях, що вона дуже схожа зовні на маму. Якось дівчина разом із молодим візажистом Єгором Андрюшиним, який уже встиг попрацювати з багатьма українськими зірками, вирішила провести експеримент та наочно це продемонструвати. Стилісту було достатньо надіти на Марію перуку і зробити їй макіяж, який зазвичай робить її знаменита мама і за кілька годин у кадрі з’явилася Оля Полякова.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?