Перемогла у “Х-Факторі” і вийшла за голлівудського каскадера, а не Кондратюка: де зараз Аіда Ніколайчук?

Де зараз знаходиться Аіда Ніколайчук і як склалася доля виконавиці? Вона не тільки перемогла у "Х-Факторі", але вийшла заміж за голлівудського каскадера.

Свого часу Аїда Ніколайчук вразила публіку своїм шаленим потенціалом. Талант артистки був настільки очевидним, що Ігор Кондратюк спочатку навіть не повірив своїм вухам, через що попросив її заспівати без музичного супроводу. Коли імовірність виконання фонограми була відкинута, талант майбутньої співачка визнали абсолютно всі в залі.

Але труднощі на шляху Ніколайчук на цьому не закінчилися. Їм не вдалося побудувати теплі стосунки зі своїм наставником, який навіть не захотів і думати про контракт з нею пізніше. Після перемоги артистки на шоу їхні дороги розійшлися.

Ігор Кондратюк пояснював це так: в них занадто різні темпераменти, і через це їм буде важко працювати разом. Мовляв, Ніколайчук занадто холодно для нього, що звичайно непогано, але йому особисто не підходить. Преса також тоді звернула увагу, що Ігор не завітав на перший сольний концерт артистки.

Де зараз Аіда Ніколайчук?

Аіда Ніколайчук побувала на кухні з серіалу Друзі
 Де зараз Аіда Ніколайчук?

Співачка в свою чергу настала опускати руки, і активно розвивалася в українському шоу-бізнесі, хоч і без стрімких злетів. Її ім’я багато хто знає, але зібрати стадіон співачці поки що не вдавалося.

Натомість, вона раптово змогла найкращим чином влаштувати особисте життя. Майже 3 роки тому Ніколайчук переїхала до Сполучених Штатів Америки, залишивши дорослого сина в Україні. Юнак прийняв це рішення свідомо і не захотів виїжджати з матір’ю. Ніколайчук вже прийняла бажання свого спадкоємця і дала йому бажану незалежність.

В еміграції вона зустріла каскадера, за якого згодом вийшла заміж. Нареченою Ніколайчук побула зовсім недовго, тому що весілля сталося вже через декілька місяців після офіційних заручин. Переїзд не заважає їй займатися творчістю та музикою, тому шанувальники можуть розраховувати на оновлення від неї і можливо в майбутньому навіть кліпи. Хоча варто визнати, що зйомки в Штатах коштують набагато дорожче, ніж в Україні.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.