Ірина Білик посварилася з екс-чоловіком Дмитром Коляденком і більше його не цілує: “З ним не розмовляла”

Багато років Ірину Білик підозрювали у романі з Дмитром Коляденком. Пара виходила разом в люди, цілувалася, трималися за руки. Але зізнання співачки на рахунок екс-чоловіка вразило.

Виявляється, форма їхніх стосунків взагалі не змінюється з роками. Хоча вони дійсно люблять, і це видно через душевні взаємини зірок, вони так і не навчилися уникати крутих поворотів.

Так, останні 2 роки вони називали одне одного чоловіком та дружиною. Разом публікували різноманітні фото, на яких повставали наче закохані, і навіть цілувалися на камеру. Як раптом у новому інтерв’ю Дмитро заявив що його нічого не об’єднує з Іриною Білик і висловився на цей рахунок доволі грубо. Склалося враження, що співачка його чимось образила.

Ірина Білик розповіла про свій конфлікт з Дмитром Коляденком

Ірина Білик помирилася з Дмитром Коляденком після сварки
Ірина Білик розповіла про свій конфлікт з Дмитром Коляденком

І, виявляється, екс-подружжя дійсно пережила затяжний конфлікт. Ірина Білик розповіла, що вони не розмовляли аж півроку. Саме цим і була зумовлена гостра реакція телеведучого на питання щодо співачки. Хоча ще 2 роки тому він, не припиняючи, фліртував з нею. І окрім того артист якось розповідав, що хотів повернути колишню дружину і не раз, але постійно наштовхувався на перешкоди та її відмову.

Нещодавно Ірина Білик дала невелике інтерв’ю, в якому підтвердила, що їм таки вдалося з Дмитром налагодити стосунки і вони помирилися. Але зробили це суто заради концерту. Тобто на даний момент між ними все ще є холод.

“Ми помирилися. Я півроку з ним не розмовляла, але заради концерту помирилися”, – сказала знаменитість у новому коментарі.

Нагадуємо, у шлюбі Ірини та Дмитра не було дітей. Були разом вони відносно недовго, але ці стосунки були надзвичайно бурхливими.

Після виходу пісні та кліпу, в якому знявся Дмитро Коляденко, поговорювали, що це поганий знак. І дійсно, невдовзі після цього пара розійшлася. Але завжди залишався присмак гіркоти та розчарування, ніби у двох залишилося розбите серце, яке вони ніяк не можуть за лікувати.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.