Зірка в “темряві”: суддя “МастерШеф” Хіменес-Браво розповів, як приготувати сніданок, коли немає світла

Симпатичний Ектор Хіменес-Браво, який є суддею шоу "МастерШеф", знов "сидить" без світла, як і всі українці. Ще цікавіше те, як він справляється з "відключками" і при цьому готує їсти.

Знаменитий суддя кулінарного шоу “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво, який є канадським та українським шеф-кухарем колумбійського походження, бізнесменом і телеведучим, розповів, що сьогодні знову почав “сидіти” без світла. Ранкове відключення електроенергії сьогодні, 26 серпня, сталося у великої кількості українців. Причина цьому всім відома. Ектор, який живе в Ірпені, відчув перші сьогоднішні “відключки” особисто. Про все це він написав в своїй stories в соцмережі Instagram.

За його словами, у них в Ірпені знову немає світла, тому сьогоднішній сніданок він готував із ліхтариком, який придбав ще в 2022 році. Таким чином, Ектор Хіменес-Браво показав, що він хоч і зірка телеканалу СТБ, але зі всіма труднощами, з якими нині стикаються громадяни України, він переживає так само, як і всі. І готує сніданок так само, як і всі українці, з ліхтариком у “руках”.

Суддя "МастерШеф" розповів, як приготувати сніданок, коли немає світла
Суддя МастерШеф розповів, як приготувати сніданок, коли немає світла

Занадто складні страви готувати сьогодні, незмінний суддя “МастерШеф”, не захотів. Він узяв збив курячі яйця до однорідної маси і вилив все це на гарячу пательню. Потім накрив звичайним лавашем круглої форми. Обсмажив. Потім поклав у середину звичайну ковбасу, порізану на круглі шматочки, сир і помідори (теж порізані круглими шматочками). Все це загорнув, обсмажив, а потім гарно виклав на тарілочку і прикрасив петрушкою. Подавати все це до столу рідним і близьким бажано, попередньо, по різавши на шматочки.

“Не забувайте про начинку, вона може бути абсолютно різною”, – порадив і підбадьорив усіх українців відомий шеф-кухар.

Крім цього, він додав, що готовий лаваш слід гарненько викласти на тарілку, тоді його смак буде ще яскравішим, ніж він є нині. У лаваші, який він порізав, помітно сир, який злегка розтанув на пательні між ковбасою і помідорами. Виглядає дуже апетитно.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.