Рожева натуральна шкіра знову в моді: Маша Єфросиніна показала, як стилізувати піджак під жіночний образ

Легендарна телеведуча Маша Єфросиніна показала, як бути елегантною, солідною, серйозною та рішучою. Все це вона змогла поєднати в новому образі, який підібрала для цієї осені.

Вже легендарна українська телеведуча, журналістка, громадська діячка та авторка і ведуча проєктів на YouTube Маша Єфросиніна обрала собі на осінь модний піджак. Це стильний верхній одяг, насиченого малинового кольору, з натуральної шкіри.

Даний піджак чудово підходить під чорний колір волосся знаменитості. Загалом у ньому вона виглядає просто шикарно! А ще — дуже по діловому, елегантно та солідно. Світлину з акцентом на цей піджак Маша Єфросиніна виклала в своїй stories в соцмережі Instagram.

За її словами, сьогодні зранку її розбудили працювати. Імовірніше всього, що ранок був досить прохолодним і тому піджак був просто необхідний Маші Єфросиніній. До того ж, робота їй припала на вулиці, бо світлину у піджаку вона зробила саме там! До цього образу телеведуча вирішила зібрати своє волосся і заколоти його на тильній частині голови. Єдине що, вона залишила короткі пасма волосся, які злегка прикривали її щоку.

Був у зірки з самого ранку вже і макіяж. До того ж, не зовсім легкий. Брови Маша Єфросиніна старанно підвела чорним олівцем, повіки прикрасила темно-коричневим кольором (це виглядає дуже по діловому). Зроблені на повіках і легкі стрілки. На вилицях — легкі рожеві рум’яна. Помада матова і світло-малинового кольору, без додавання блиску.

Маша Єфросиніна показала, як стилізувати піджак під жіночний образ
Маша Єфросиніна показала, як стилізувати піджак під жіночний образ

Під все це, і цього разу, Маша Єфросиніна не одягла жодних прикрас. Навіть її вуха не прикрашають сережки. Образ нагадує максимальний мінімалізм по всьому. Лише елегантність та солідність, серйозність і рішучість. Уже пізніше ведуча показалася в своїх stories без піджаку, в дуже яскравій срібній сукні. Ніби на ній не тканина, а цупка фольга, поверхня якої нагадує лушпиння шкіри рептилії.

Уже незабаром Маша Єфросиніна планує відвідати марафон на якому вона буде рада бачити своїх прихильників і всіх своїх підписників. Вона вже поділилася секретом того, що на події виступатимуть чимало спікерів. Велика концентрація людей, яка там буде, зможе надати кожному повну “картину” того, що нині відбувається в соціальному медіа нашої країни. Вона підкреслила, що саме в українських медіа панують свої закони, сприйняття, настрої та запити. Сама Маша Єфросиніна розповідатиме про популярність.

Схожі статті

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.