Розмір 120 на 80: 38-річна Ольга Цибульська розповіла про свою вагу і те, які параметри талії має зараз

Співачка Ольга Цибульська запевняє, що щастя жінки полягає не в її розмірах, а в її самопочутті. Якщо жінці комфортно мати 120 на 80, значить так і має бути. І немає сенсу робити собі 90 на 60.

Наближена до простих людей українська співачка, телеведуча, авторка пісень Ольга Цибульська повідомила, що дорослим жінкам у віці важливо уже не 90-60-90, а 120 на 80! Саме такий розмір в розумінні співачки є найбільш розповсюдженим і реальним серед більшості звичайних українських жінок. Утім Ольга Цибульська зазначила, що вона не є спеціалістом із харчування, нутриціологом чи кардіологом. Вона просто впевнена і знає, що щастя не в параметрах, а в самопочутті.

За її словами, коли жінка чудово почувається у своєму тілі та коли вона свідомо дбає про своє здоровʼя, тоді вона і є дійсно красивою. Також Ольга Цибульська запевняє, що всі люди в соціальних мережах не ідеальні, це просто використання Adobe Photoshop. Подібні графічні редактори з кого завгодно зроблять красуню чи красунчика.

Всі ці важливі речі та слова Ольга Цибульська повідомила під час відео, яке зробила також у форматі, що наближене до кожної простої жінки. На ньому вона в суто білому халаті, з бігудями на голові, стоїть біля дзеркала у ванній кімнаті та фарбується. Халат, до речі, такий, що підійде, як раз і для 90-60-90, так і для 120 на 80!

Цей допис Ольги Цибульської неабияк сподобався її підписникам. У коментарях до нього вони зазначають, що дійсно головне те, як жінка відчуває себе всередині, приймає себе або ні. І неважливо що про цю жінку думають інші, головним є те, що вона сама думає про себе.

“Супер 120/80 це про мене. Обожнюю Вас і наш марафон”, – написала Ользі одна з її фанаток.

Крім цього, чимало підписників співачки зазначають, що вона справжня, унікальна і неповторна! І це дуже круто робити те, про що говорить Ольга Цибульська – бути собою і насолоджуватись життям! А всі ці стандарти, особливо 90-60-90 не вартують “виїденого яйця”. Оскільки, “ганяючись” за цими популярними стандартами можна втратити саме цінне, що тільки є в нашому житті, наше здоровʼя і свою особистість.

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?