Нового “Холостяка-13” довели: Олександр “Терен” Будько був змушений залізти на шафу під саму стелю

Новий герой романтичного шоу "Холостяк-13" Олександр "Терен" Будько показав, як і чим завершилися зйомки програми. З того, що відомо, він забрався високо на шафу і сховався.

В Україні завершилися зйомки 13-го сезону відомого реаліті-шоу побачень “Холостяк”, яке транслюється на телеканалі СТБ. Незмінний ведучий цієї програми Григорій Решетнік уже повідомляв про те, що перші серії цього 13-го сезону українці зможуть побачити на телеекранах уже цієї осені. Тим часом, теперішній герой програми, Олександр “Терен” Будько, опублікував світлину на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Він показав, що зйомки програми завершилися тим, що він тепер сидить високо на шафі під самою стелею. Свою світлину Терен підписав наступними словами: “Я на фіналі проєкту”.

Олександр “Терен” Будько сидів на шафі під самою стелею ще й на стільці. Тобто, мало того, що на шафі, так ще й на стільці і на шафі. Він засмучено вперся обличчям на свої руки і дивився у підлогу “шафи”. До свого образу він підібрав звичайну чорну футболку та штани кольору хакі.

Зірка "Холостяк-13" Олександр "Терен" Будько розповів, чому ховався на шафі
Зірка Холостяк-13 Олександр Терен Будько розповів, чому ховався на шафі

Як відомо, Олександр Будько є колишнім захисником України. Після того, як він отримав травму, тривалий час проходив реабілітацію. Чоловік віддав найцінніше, що тільки було в його житті — своє здоров’я. Адже в результаті захисту нашої країни він залишився без ніг. Маючи сильний характер, впертість і цілеспрямованість він не тільки “встав на ноги” (у прямому сенсі), а ще й почав робити дуже цікаві програми та проєкти. Насамперед, він створив тревел-шоу на YouTube “Відвал ніг”. Олександр показав, як можна гарно і щасливо жити після служби, при цьому — подорожувати світом. Програма “Відвал ніг” є інклюзивним шоу-проєктом, яке все більше набирає популярності.

У проєкті “Холостяк” Олександр Терен прагне зустріти жінку, яка буде розуміти його погляди, говоритиме українською мовою, поважатиме нашу країну та вважатиме її захист однією з найважливіших справ у житті. Чи вдасться йому це зробити глядачі зможуть побачити це вже цієї осені та зими.

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?