Дружина Тімура Мірошниченка розповіла про недугу одного зі своїх дітей, яка заважає жити: чи є рішення

У відомого подружжя Тімура і Інни Мірошниченків в усиновленого 3-річного сина Марселя є те, що заважає йому нормально жити. Відомо, чи є цьому якесь рішення.

Дружина українського відомого ведучого Тімура Мірошниченка, Інна Мірошниченко, розповіла про недугу одного зі своїх дітей, яка просто заважає нормально жити. Мова йде про трирічного хлопчика Марселя, якого вони усиновили в 2023 році. Він народився без прямих мʼязів живота. Причиною цьому є гастрошизис (вроджений дефект передньої черевної стінки).

Коли Марсель народився, то всі його органи випадали назовні. Йому зробили операцію завдяки якій вдалося тимчасово усунути цю проблему. Про все це адвокат і засновниця марафону здоров’я та краси Інна Мірошниченко написала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, Марсель став частиною їхньої сім’ї рік тому. І протягом всього цього часу вони збирали думки різних спеціалістів, адже ще тоді Марселю зробили операцію не дуже вдало. Під час тієї операції хлопчику склали органи не правильно, не так, як це має бути анатомічно. Це робилося в перші години життя хлопчика. До того ж, сама операція не вирішила питання відсутності м’язів живота. І не робити з цим нині нічого — дуже небезпечно для життя дитини. По вище вказаним причинам Марсель завжди був пузанчиком.

 

Тімур і Інна Мірошниченки знайшли вихід із цієї ситуації завдяки гіперактивності хлопчика. І хоча для багатьох батьків така активність дитини є проблемою, у їхньому випадку це рішення і спасіння. Адже Марсель не може всидіти на місці навіть секунду: він бігає, стрибає, постійно грає рухливі ігри. І завдяки такій своїй непосидючості він сам качає собі прес на животі. А саме ті тонкі мʼязи, які є в людини під прямими мʼязами черевної порожнини. І це єдині м’язи живота, які є саме в Марселя. Саме вони тримають все тіло. Є у дитини і певна кількість гриж, але всі органи на своїх місцях.

“На вулиці я ніколи не дивлюся за Марселем. Не ходжу поруч, як інші мами, страхуючи і підтримуючи. Бо я просто не встигаю (настільки він активний хлопчик, швидко не бігає, а прямо “літає”)”, – пояснила Інна Мірошниченко.

Усе, що лишається Тімуру та Інні Мірошниченкам — це мати терпіння, а хлопчику продовжувати бути гіперактивному. Але це найкраще рішення, яке тільки може бути в цьому випадку.

“Природа набагато розумніша, ніж ми, як і наше тіло, яке інколи здатне на дивовижні речі”, – підкреслила адвокатеса.

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?