Розлучення з Вадимом не за горами? Оля Полякова показала свою стару-нову квартиру в Києві, в якій буде жити

Оля Полякова заявила, що у неї починається нове життя у Києві. Вона повернулася до себе додому — у квартиру в якій не жила цілих 4 роки. Тепер зірка житиме окремо від чоловіка.

Популярна українська співачка Оля Полякова вчора, 17 вересня, не ночувала вдома разом із своїм чоловіком Вадимом Буряковським у шикарному котеджі, що розташований у Київській області. Дивно і те, що цей спільний із чоловіком заміський будинок, який був збудований прямо на березі Дніпра, Полякова не вважає своїм домом. Адже в своїй stories у соцмережі Instagram вона заявила, що сьогодні вона нарешті дуже добре виспалася у цій квартирі, оскільки вона знову починає жити вдома.

Як відомо, чотири роки тому в цій київській квартирі Олі Полякової сталася одна неприємність — комунальники вчасно не почистили на даху будинку сніг, а коли він почав танути, то помешкання просто затопило водою. Це житло мало велику цінність для зірки і тоді вона не на жарт була засмучена і розлючена через всю цю ситуацію. Знаменитість виходила в stories і чітко показувала, що саме там відбувалося. Дійсно, вода просто текла зі стелі. А тому це зіпсувало весь той ремонт, меблі і речі, які там були.

Ця квартира Олі Полякової розташована в Печерському районі Києва. Дах будинку протікав там роками, а комунальні служби просто ігнорували дану проблему. Сама зірка неодноразово зверталася до управління, яке обслуговувало цей будинок, утім навіть на заяви зірки вони ніяк не реагували. Коли ж взимку випало багато снігу, а потім різко збільшилася температура повітря на вулиці, вся ця вода потекла до людей у квартири.

Нині Оля Полякова розповіла, що в цій квартирі вже зробили ремонт. Вона показала лише готову вітальню, а все інше, поки що лишилося за кадром. Співачка пообіцяла, що коли буде готове абсолютно все, тоді влаштує room-тур. Утім уже є можливість бути і ночувати в цій квартирі, що саме зірка вже й зробила. Разом із нею була і її донечка 13-річна Аліса. Вона ходить до школи в Києві і їй зручніше мешкати в цій квартирі. А не їздити кожного ранку на човні з того котеджу під Києвом через все Дніпро до школи.

Сама ж Оля Полякова попросила привітати її з тим, що сьогодні вона першу ніч ночувала в своїй старій-новій квартирі в Києві. Дизайн у ній залишився такий самий, але підлогу і стелю робітники замінили повністю. На це пішло цілих чотири роки. Зірка заявила, що спала з величезною насолодою і її навіть не лякають звуки сирен у Києві.

“Класно виспалася, бо починаю знов жити вдома. Аліса вже пішла сьогодні звідси в школу. Коротше, починається нове життя в місті Київ”, – пояснила співачка Оля Полякова.

Як відомо, Оля Полякова часто любить жартувати про розлучення зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським. Зірка неодноразово робила це в програмі “Дорослі дівчата” і навіть в проєкті модника Ніколоса Карми про те: “Скільки коштує Ваш look?”.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.