Ольга Мартиновська показала, що 8-річна донька принесла зі школи в щоденнику: написано червоним (ФОТО)

Зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська дуже пишається своєю дочкою Вірою, яка встигає не тільки старанно навчатися у школі, а й займатись у кількох гуртках. 

Переможниця 3-го сезону “МастерШеф”, яка кілька років тому зайняла гідне місце у журі поряд із відомими шеф-кухарями Ектором Хіменесом-Браво та Володимиром Ярославським, активно веде сторінку в Інстаграм, де у подробицях розповідає про закулісне шоу та своє життя поза проєктом . В основному кулінарка ділиться кадрами з подорожей та зустрічами з родичами та друзями, але найбільше шанувальників розчулюють її милі та зворушливі пости присвячені єдиній дочці.

Так, напередодні Ольга Мартиновська поділилася у “сториз” відео, на якому записала свою розмову з 8-річною Вірою дорогою зі школи. У кадрі з’явився розкритий щоденник, де на одному із рядків червоною пастою було написано повідомлення від вчителя фізкультури:

“Підтягування на турніку – чудово”.

На камеру Ольга запитує, які ще оцінки заробила Віра з французької мови чи математики, проте дівчинка так і не згадала. Швидше за все, просто не надала цьому значення.

Ольга Мартиновська показала щоденник своєї доньки
Ольга Мартиновська показала щоденник своєї доньки

“Все, що потрібно знати про цього школяра. Напевно, точно принцеса росте. і напевно у сусідів вдалася”, – жартома підписала публікацію Ольга Мартиновська.

Нагадаємо, що нещодавно телезірка розповіла, що крім школи, її дочка Віра відвідує одночасно одразу шість додаткових гуртків – два з вивчення іноземних мов – французької та англійської, два спортивні – теніс і плавання, а також уроки танців та ролики. Заняття відбуваються 2-3 рази на тиждень. Таким чином, Ольга Мартиновська намагається максимально завантажити свою дитину. Зазначимо, що з таким насиченим графіком Вірі точно не буває нудно.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.