Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина поділилася новинами з життя: “Я знову безробітня”

Дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина розповіла, як справляється з тим, що немає постійної роботи. А також, чому почала лисіти та для кого вже скоро почне готувати каву.

Дружина українського співака Романа Сасанчина, який став переможцем “Голосу країни”, Іванна Турчак, повідомила, що вона безробітня. А тому, вона має вдосталь часу, щоб зв’являтися в stories і розповідати про своє життя. Іванна Турчак навіть написала, що вона не просто безробітня, а що вона знову є безробітньою. Про все це вона розповіла на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Іванна Турчак також повідомила, що нещодавно вкладала свою донечку Елізабет спати, торкалася її волосся і намацала там якусь “гулю”. Вона не на жарт злякалася і в її голові прокрутилося тисяча різних не хороших думок. Вона змогла заспокоїтися лише після того, як вони разом сходили до лікаря і пройшли обстеження. Виявилося, що запалився лімфатичний вузол, а чогось дуже страшного, на щастя, немає. Утім, ця стресова ситуація не могла не вплинути на саме здоров’я Іванни Турчак, яка почала лисіти. Можливо, що на цю ситуацію наклалися ще й проблеми з пошуком роботи. З тим, що нині немає стабільності в цьому плані.

Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина не побоялася розповісти про те, що наразі має ділянки на голові, де волосся практично немає. Поки що, таких місць лише два. Вона чітко показала свою проблему, наблизивши камеру до цих ділянок.

Дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що безробітня
Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина повідомила, що безробітня

“У мене на голові є алопеція (патологічне випадіння волосся, як частково на певних ділянках, так і повного зникнення по всій голові)”, – заявила Іванна Турчак.

Нині Іванна Турчак пробує використовувати різні шампуні, дає собі час протягом двох тижнів, щоб оцінити: є результат, чи немає. А також, планує відвідати дерматолога-трихолога (лікаря, який займається вивченням структури волосся). Вона пояснила, що поки дитина виросте, вона може взагалі мати повністю сиве волосся чи облисіти. Причиною того, що матері дуже сильно сивіють, вона називає те, що жінки дуже сильно і занадто лякаються за своїх дітей. Щодо своєї роботи, пізніше Іванна Турчак заявила, що вона вже є безробітною на 50%. Оскільки, дещо знайшла і буде проходити практику (готувати каву).

Схожі статті

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.