7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

У це важко повірити, але факт є фактом, семимісячний єдиний син Віталія Козловського навчився пірнати і дуже довго плавати під водою. Саме так! Уже в такому віці його дитина навчилася затримувати дихання, не боятися пірнати, і понад хвилину, якщо не більше, перебувати під водою. Те, як син Оскар зміг цього досягти, співак Віталій Козловський показав на відео, яке виклав у свою stories у соцмережі Instagram.

Усе почалося ще чотири місяці тому, коли тримісячного Оскара вперше привели у басейн і по-маленьку почали занурювати у воду. З самого початку його тримали, пояснювали йому, що і до чого, а він намагався зрозуміти, де та як опинився. Був момент, коли син Козловського трішки злякався та заплакав. Але це відбулося тоді, коли він лише почав звикати до води. Співак розповів, що коли він був маленьким, то тоді й мови не було про жоден спорт. Різні гуртки він почав шукати і обирати для себе вже тоді, коли став школярем. При цьому, з ним ніхто не ходив, і “за руку” його ніхто не водив. Якщо він чогось хотів, то мусив зробити це сам. Він лише приходив до батьків і повідомляв про те, чим буде займатися.

Віталій Козловський показав, які спортивні успіхи показує його син
Віталій Козловський показав, які спортивні успіхи показує його син

Віталій Козловський підкреслив, що особисто для себе вирішив, що хоче дати своєму синові максимум можливостей, уже з самого маленького віку. А коли Оскар підросте, то тоді вже сам зможе обрати, що більше йому до вподоби. От і зважаючи на все це, син Віталія Козловського тому і плаває вже з трьох місяців свого життя. На заняття Оскара водять у басейн, який знаходиться в Оболонському районі Києва. З ним плаває і всьому його навчає професійний тренер.

Нині Оскару вже 7 місяців. Він обожнює воду, гарно плаває, добре пірнає, і вміє затримувати дихання під водою на деякий час. До того ж, у нього абсолютно немає страху по відношенню до води. Відео, яке опублікував Віталій Козловський із тим, як пірнає його син, дійсно вражає. У подальшому співак також планує ділитися успіхами свого сина. Він зазначає, що вже схоже на те, що плавання — це саме те заняття, яке дійсно подобається його сину. Можливо, що Оскар любитиме цю справу й тоді, коли вже досить добре підросте.

Схожі статті

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.