Наталія Могилевська розповіла правду про свою старшу дочку Мішель: прийомна мама довірилася, і не прогадала

Наталя Могилевська вперше розповіла про свою старшу дочку Мішель, яку ховає від усіх. Яка правда приховується за картинкою щасливої сім'ї?

Не так давно Наталія Могилевська зізналася, що насправді в неї вже є спадкоємиця і не одна. Спочатку жінка планувала удочерити лише маленьку дівчинку Соню, але пізніше дізналася, що в неї є старша сестра.

Наталія Могилевська розповіла, чим займається її старша дочка

Так, співачка стала матір’ю одразу двічі, адже вирішила зв’язати свою долю з Мішель та Софією. І про старшу спадкоємицю вона розповідає все частіше. Зокрема, про її заняття.

 Наталія Могилевська розповіла, чим займається її старша дочка. Скріншот особистої сторінки зірки

Так, раніше Наталія намагалася взагалі уникати розмов про своїх дівчат, але помітила, що публіка їх дуже сильно полюбила. Із часом співачка все більше і більше говорить про своїх принцес.

Старша спадкоємиця Мішель пройшла через непрості речі в житті, тому Могилевська говорить про бажання її захистити від публічності та обговорень її фігури. Мовляв, має отримати нормальне дитинство та зростати у спокої та гармонії.

І все ж таки, деякі деталі про неї вона розкриває. Наприклад, нещодавно співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому розповіла, чим займається її старша спадкоємиця. Артистка організувала та оплатила дівчинці курси з англійської мови, причому у доволі престижні та хорошій школі, яка має авторські методики навчання.

Тож, якщо Мішель буде докладати достатньо зусиль, на неї чекає світле майбутнє, адже англійська мова відкриває двері абсолютно всюди.

Нагадуємо, що на даний момент Наталія Могилевська живе разом зі своїм коханим Валентином та двома дочками, а також персиками. На особистій сторінці зірки все частіше з’являються кадри родинного характеру, а співачка хизується сюрпризами, які робить для своїх дівчат та канікулами, які влаштовує для них. Аудиторія надзвичайно щаслива за артистку і залишає масу позитивних відгуків на такий контент.

Схожі статті

Разом не тільки на екрані: Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому не розстаються поза студією

Ведучі ранкової програми "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому разом навіть поза студією. Чутки виявилися правдивими.

“Мене поженили”: Тіна Кароль відповіла на плітки про стосунки з молодшим на 9 років бізнесменом-іноземцем

Популярна артистка Тіна Кароль завжди вміло охороняла своє особисте життя від зайвої уваги. Однак нещодавно співачці приписали роман з молодим бізнесменом, що спонукало її порушити цю традицію.

Брат Марії Яремчук висловився про сестру та розповів про складні стосунки з нею: “Що поробиш?”

Брат Марії Яремчук Дмитро Яремчук висловився про сестру та розповів про непросиюті стосунки з нею. Історія між ними досі не закінчилася, а напруга не спадає.

До Польщі приїде, а до України? Олег Винник анонсував повернення на велику сцену, але є один нюанс

Відомий український співак Олег Винник анонсував старт концертного туру. Проте, є один нюанс - його виступи заплановані лише за межами України.

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність Мішиної: “Постараюся все залагодити”

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність екс-коханої Ксенії Мішиної. Що гуморист насправді думає про шанси на примирення?

“Забрали в мене здоров’я”: Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи

51-річна співачка Руслана Лижичко вразила зізнанням про поповнення в своїй родині та пологи. Вперше зірка розповіла всю правду про своє материнство.