Про що ніколи не скаже Тіна Кароль: у Мережі з’явилися цікаві деталі з особистого життя співачки

Співачка Тіна Кароль уперше публічно заговорила про свої стосунки. Приводом стали чутки про роман з молодим іноземцем з Америки, який на 9 років її молодший.

Після смерті єдиного чоловіка, співачці Тіні Кароль неодноразово приписували романи з різними відомими та впливовими чоловіками. Найгучнішим був із колегою по шоу “Голос країни” молдавським музикантом Даном Баланом. Згодом це виявилося піаром. Красива легенда про любовні взаємини суддів була вигадана для привернення уваги аудиторії.

Тіна Кароль та Дан Балан розкрили правду про свої стосунки

Тіна Кароль та Дан Балан розкрили правду про свої стосункиТакож у кулуарах шепотілися про зв’язок артистки із впливовим українським олігархом та “бандитом із Донецька”, які вкладали у неї великі гроші та допомагали нейтралізувати конкуренток. Ходили чутки про любовний зв’язок співачки з її гітаристом Антоном Поповим та хореографом Дмитром Жуком. Однак прямих підтверджень цьому немає.

А днями у Мережі знову заговорили про новий роман Тіни. Як стверджує блогер Богдан Беспалов, 39-річну артистку пов’язують дуже близькі стосунки з 30-річним бізнесменом з Америки Юрієм Арошідзе.

Блогер показав спільне фото Тіни Кароль та її молодого коханого
Блогер показав спільне фото Тіни Кароль та її молодого коханого

Журналіст уже встиг оприлюднити подробиці про його походження та бізнес, яким він володіє у США. За словами Беспалова, чоловік народився у Білорусії. Його мама – українка, а тато – грузин. Понад 16 років тому родина емігрувала до Америки, але іноді Юрій приїжджає в Україну. На доказ Беспалов оприлюднив дві ідентичні фотографії з мікроблога Кароль та її гаданого коханого.

У Мережі розповіли про нового молодого коханого Тіни Кароль
У Мережі розповіли про нового молодого коханого Тіни Кароль

Шанувальники були дуже заінтриговані – невже Тіна нарешті знайшла своє щастя? Через кілька днів після новини про роман Король вирішила розставити всі крапки на “і”. Так, під час свого виступу артистка, не називаючи імен, пожартувала, що все, що про неї говорять виглядає дуже смішно, особливо останнє – з ким її одружили. Ймовірно, таким чином артистка дала зрозуміти, що роману у неї з 30-річним Юрієм Арошидзе немає, а пов’язує їх лише благодійна діяльність.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.