Колишня Кличка вперше вийшла на зв’язок після чуток про реабілітацію: “Вдалося уникнути”

Колишня наречена Володимира Кличка вийшла на зв'язок після чуток про її недугу. Що насправді відбувається з американською акторкою і де вона знаходиться?

Свого часу за любовною історією всесвітньовідомого українського боксера Володимира Кличка та американської акторки слідкував увесь світ. Хоча у пари народилася спільна донька, вони так і не побралися. А красуня Гейден залишилася у статусі його нареченої. Ще пізніше їхня любов завершилася, а акторка стала колишньою.

Опікунство над спадкоємицею отримав спортсмен. Тоді екс-обраниця Володимира нічого не розповідала про те, як вони прийшли до такого рішення. І лише рік тому заявила, що боксер нібито скористався її станом і вона підписала документ, не будучи адекватною.

Колишня наречена Володимира Кличка розвіяла чутки про свою госпіталізацію

Колишня наречена Володимира Кличка розвіяла чутки про свою госпіталізацію

Зараз Гейден будує своє життя в Сполучених Штатах Америки, а проживає у Флориді. Вона зійшлася зі своїм колишнім бойфрендом і навіть потрапила у низку скандалів. Зокрема, днями з’явилася інформація про примусову госпіталізацію. Нібито звички акторки знову взяли верх над нею.

Але нещодавно дівчина вийшла на зв’язок та повідомила про те, де вона знаходиться насправді. Виявляється, ніякої госпіталізації немає, а останнім часом вона була зайнята евакуацією зі штату, адже місцеве населення готувалася до урагану Мілтон.

“Відпустка… Ледь уникнула урагану. Бережіть себе. Я думками з усіма, хто постраждав”, – написала Панеттьєрі.

Судячи з усього, дівчина знаходиться взагалі не на території Сполучених Штатів Америки, а десь за кордоном, але своє місцеположення вона не розкриває. Зірка виглядає добре, а тому чутки про її госпіталізацію та реабілітацію імовірно повністю фальшиві.

Нагадуємо, що Володимир Кличко розійшовся зі своєю нареченою саме через її образ життя, який шкодить не тільки їй, але й сім’ї. Лише після того, як акторка заявила про своє відновлення а вона почала регулярно бачитися зі своєю дочкою.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.