Розпродає одяг за кордоном: що сталося з Надією Мейхер, яка вийшла заміж за росіянина

Переїхав за кордон Надія Мейхер зовсім закинула співочу кар'єру і почала активно розпродувати гламурний одяг, у якому перед цим з'являлася сама. Що сталося?

Нещодавно стало відомо, що одна з найяскравіших учасниць гурту “ВІА-Гри” співачка Надія Мейхер живе за кордоном. У якій саме країні,не відомо. У Мережі ходить багато припущень – дехто вважає, що артистка живе в Росії разом зі своїм чоловіком – російським бізнесменом Михайлом Уржумцевим, від якого народила двох дочок, хтось припускає, що в Італії. Сама Надія своє місцезнаходження не афішує, хоча регулярно з’являється в Мережі. Як правило у своєму мікроблозі екс-віагрянка демонструють одяг, причому майже весь він розпродає з великими знижками.

Надія Мейхер показала, як розпродає свій дорогий одяг
Надія Мейхер показала, як розпродає свій дорогий одяг

Нагадаємо, що після відходу з групи “ВІА-Гра”, Мейхер дуже довго шукала себе – спочатку вона будувала сольну кар’єру та співала джаз, оперні арії та французькі романси, паралельно встигла знятися у серіалі та навіть вела програми на ТБ. В результаті, своє покликання Надя знайшла в ролі дизайнера одягу.

Мейхер зачарувала жіночним образом від власного бренду
Мейхер зачарувала жіночним образом від власного бренду

Ще задовго до початку війни в Україні співачка Надія Мейхер започаткувала власний бренд одягу, якому дала красиву назву “Meiher by Meiher”. Спочатку співачка почала випускати дитячий одяг, проте вона продавалася не так, як їй хотілося, тому артистка вирішила одягати жінок і випустила колекцію елітного жіночого одягу. Незабаром у самому центрі Києва відкрився її перший бутік.

Мейхер зачарувала жіночним образом від власного бренду
Мейхер зачарувала жіночним образом від власного бренду

Розповідаючи про свій бренд, Надія завжди підкреслювала, що хоче, щоб жінки, які носитимуть її сукні та костюми, могли почуватися комфортно і залишалися самими собою незалежно від моди, що стрімко змінюється, тому в її колекції в основному переважає класика, але іноді Мейхер дозволяє собі різні “вільності”. Наприклад, останній костюм, який продемонструвала зірка складався з міні спідниці з розрізом та жакету.

Також можна побачити моделі з минулих колекцій, які продаються майже за пів ціною. Зазначимо, що Мейхер не наймає моделей, а весь свій одяг демонструє сама.

Надія Мейхер показала, на чому заробляє за кордоном
Надія Мейхер показала, на чому заробляє за кордоном

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.