“Не до фокусів”: екс-дружина Кацуріна пояснила, чому залишила його прізвище після розлучення

Колишня дружина Михайла Кацуріна пояснила, чому залишила його прізвище. Ресторатор вже 2 роки як одружений з Дорофєєвою, але це нічого не змінило.

Коли Володимир Дантес та його колишня дружина Надя Дорофєєва заявили про своє розлучення, здивуванню публіки не було меж, адже ще декілька тижнів до цього обидва виглядали закоханими та щасливими. Навіть Маша Єфросиніна, яка напередодні брала інтерв’ю у музиканта, була збентежена новиною, адже будучи в гостях у пари навіть не здогадалася про величезну кризу.

Даша Кацуріна пояснила, чому залишила собі прізвище Міши Кацуріна

Через декілька тижнів після цієї новини Надя здивувала публіку ще більше: її бачили в Іспанії разом з Михайлом Кацуріним, другом сім’ї. І вони не просто проводили час разом, а поводилися як пара. Роман вони довго не приховували, і вже через рік побралися.

Даша Кацуріна також не залишилася сама, а зійшлася з колишнім чоловіком Наді — Володимиром Дантесом. Втім, музикант одружуватися поки що не збирається і відкрито говорить, що не готовий до більш серйозного етапу.

Хоча дороги Володимира та Наді повністю розійшлися, вони постійно переплітаються, адже тепер вони зв’язані дітьми Кацуріних.

Міша Кацурін привітав сина Івана з днем народження
Міша Кацурін привітав сина Івана з днем народження

Але як виявилося, в них залишилося ще дещо спільне. Так, Даша Кацуріна не позбавилася від прізвище свого колишнього чоловіка. І на це є причина.

За словами Кацуріної, це, зокрема, пов’язано і з її бізнесом.

 “Зараз дуже турбулентні часи. Не до фокусів і якихось емоційних гойдалок, – сказала вона. – Це має бути більш зважене моє рішення. Ми маємо до нього прийти згодом і всі погодившись. Станом на зараз я думаю, що це недоречно й не потрібно”

Нагадуємо, що не так давно Слава Дьомін в інтерв’ю з Володимиром Дантесом висловив свою думку на рахунок його обраниці, і заявив, що вона виглядає набагато привабливішою в реальному житті і схожа на Покахонтас. Музикант підтвердив, що його кохана дійсно вражає своєю вродою.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.