Леся Нікітюк просить допомоги в українців: чим і “в чому” їй порадувати коханого вночі

Леся Нікітюк дивуватиме свого коханого новими й різноманітними образами вночі. Зірка просить допомоги та поради в українських жінок. Вона повідомила, що саме шукає і чого хоче отримати.

Найпозитивніша телеведуча України Леся Нікітюк просить українських жінок порадити їй якусь нову, якісну, стильну, гарну та модну білизну. Імовірніше всього, що зірка це робить для того, аби створити хороший настрій для свого нового коханого, який у неї з’явився зовсім нещодавно. У всякому разі, прихильники ведучої дізналися про цього чоловіка більше тижня тому. Про те, що знаменитість підбирає собі нову білизну, вона повідомила сама в своїй stories у соцмережі Instagram.

За словами Лесі Нікітюк, її цікавить нова білизна українських брендів. Просить дівчат підказати, що нині вийшло зовсім новеньке, актуальне і цікаве. І просить всіх українських жінок, які володіють такою інформацією, люблять нову білизну, слідкують за цією модою, засипати її дірект (повідомленнями) в мережі. В кінці зірка написала наступні слова: “І дай вам Боже щастя”.

Лесі Нікітюк заявила, що шукає новий образ для проведення ночей
Леся Нікітюк заявила, що шукає новий образ для проведення ночей

Як відомо, нині життя цієї телеведучої дуже сильно змінилося. В її життя та в холодильник увійшов молодий чоловік. Тепер Леся Нікітюк уже не показує в своїх stories свого песика Рафіка, а висвітлює те, як вона годує, готує їсти і сама їсть разом із своїм новим обранцем. Тепер у неї в Instagram борщі, квашені огірочки, помідорчики і цікаві питання щодо пошуку нової білизни. Відносини це те над чим завжди потрібно працювати. І білизну, щоб радувати свого коханого, а можливо й навіть дивувати, час від часу потрібно шукати абсолютно нову та різноманітну. Ось цим нині і займається, можна сказати, сімейна знаменитість. Одружена пара чи ні, але вони проживають разом, як справжня сім’я.

Крім цього, Леся Нікітюк у цьому році викликала ще один фурор — вона почала зніматися в фільмі “Песики”. Це легка комедійна стрічка, яка розвантажить і підніме настрій всім українцям. І хоча Лесі Нікітюк довелося вивчити все буквально за один місяць, аби зіграти роль в цьому фільмі, вона дуже і дуже щаслива. Прем’єра цього фільму відбудеться весною 2025 року.

Схожі статті

Вирішив, що краще бути чайлдфрі: 36-річний Володимир Дантес пояснив, чому діти не плануються

Володимир Дантес і Даша Кацуріна — чудова пара. Всі очікували, що скоро у них з'явиться спільна дитина. Але час йде, а малюка все немає. І зараз Дантес натякнув, що поповнення можна не чекати.

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.