“Залишилось 7 днів”: Наталія Могилевська зробила довгоочікувану заяву про своє життя

Наталія Могилевська рахує дні до однієї з найважливіших подій у своєму житті. Зірка відверто розповіла про те, чого чекає, як, де і коли це повинно статися.

Співачка Наталя Могилевська, яка усиновила двох дівчаток і нині має чоловіка, дуже весело та щасливо прогулялася вулицями Києва. При цьому, вона наспівувала наступний текст: “А в Києві осінь, ла-ла-ла”. Столицею вона гуляла у чорній просторій сукні та бордовій легкій накидці. Для прогулянки вона обрала досить зручне взуття: кеди біло-червоного кольору. З хорошим настроєм і щирою посмішкою вона навіть фотографувалася з киянами серед вулиці. Зірка зі всіма бажаючими робила селфі. Свою прогулянку Києвом Наталя Могилевська виклала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Своє відео співачка підписала наступними словами: “Залишилось 7 днів! До зустрічі”. І залишила посилання до чого саме залишилося сім днів. Насамперед, знаменитість мала на увазі, що саме така кількість днів залишилася до її гри в театральній виставі “Я вдома”. Відбудеться цей захід 22 жовтня у Києві в Театрі особистості. Імовірніше всього, що ця робота і гра в театрі принесла зірці неабияке задоволення. Адже, коли вона випускає свої пісні, чи новий кліп, то так радісно та щасливо Києвом не прогулюється. До того ж, не робить зі всіма охочими селфі.

Наталія Могилевська заявила, що у неї залишилося 7 днів
Наталія Могилевська заявила, що у неї залишилося 7 днів

Наталя Могилевська є не лише співачкою, а й акторкою. Мало хто знає, але вона закінчила Київське естрадно-циркове училище, після якого працювала лише саме акторкою, насамперед, в Театрі естради та єврейському театрі “Штерн”. І тільки через деякий час вона стала студенткою Київського національного інституту культури та мистецтв. Вона закінчила його в 1999 році. Після цього вона презентувала свій перший пісенний альбом: “Ла-ла-ла”.

 

Крім цього, Наталя Могилевська поставила й допис того, як вона прогулювалася Києвом. Вона підписала його: “Цьогорічна осінь балує нас теплом”. Під цими словами вона оприлюднила перелік своїх концертів та вистав, куди можуть прийти українці, щоб її послухати, побачити та зустрітися з нею. Цей допис зібрав майже 36 000 вподобайок, 210 коментарів та 210 поширень. Прихильники зірки пишуть, що вони вже не дочекаються саме першої вистави, яка відбудеться 22 жовтня. Вже придбали квитки та хочуть, аби якомога швидше настав день їхнього культурного відпочинку.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.