Як сьогодні виглядає Роман Сасанчин – переможець “Голос країни 10”, якому подарували квартиру

Після перемоги у головному вокальному конкурсі країни юний Роман Сасанчин прокинувся знаменитим. Йому передбачали карколомну кар'єру, проте все склалося інакше.

Роман Сасанчин досі залишається наймолодшим переможцем музичного проєкту “Голос країни” за весь час існування шоу. Після перемоги молодому артисту пророкували карколомну кар’єру, але нічого подібного не трапилося. Незабаром після закінчення шоу співак одружився і став молодим батьком і з головою поринув у сімейне життя. Обранкою юного артиста стала дівчина на ім’я Іванна.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про кризу у їхніх стосунках
Дружина Романа Сасанчина розповіла про кризу у їхніх стосунках

Після переїзду в нову київську квартиру, яку Роман отримав як приз у “Голосі”, молода сім’я зіткнулася з побутовими проблемами, з якими, у зв’язку з досить юним віком, їм було дуже складно впоратися. Іванна постійно звинувачувала чоловіка в інфантильності, про що регулярно розповідала у прямих ефірах свого інстаграма.

Якоїсь миті дружина Сасанчина заговорила про розлучення, проте потім передумала і повінчалася з чоловіком. Деякий час у житті молодої сім’ї все було стабільно – Роман продовжував виступати на невеликих майданчиках, Іванна виховувала дочку Елізабет та займалася побутом.

Родина Сасанчина
Родина Сасанчина
Як сьогодні виглядає Роман Сасанчин
Як сьогодні виглядає Роман Сасанчин

Однак потім знову виходила в ефір та скаржилася на чоловіка. Так, напередодні дівчина знову повідомила про кризу у відносинах. Приводом для занепокоєння шанувальників пари стала відсутність на її сторінці останнім часом спільних фотографій із чоловіком. Користувачі поцікавилися у дружини Сасанчина, чи все добре? Іванна не стала приховувати і зізналася, що має серйозні проблеми у відносинах з 22-річним чоловіком. Подробиці розкривати не стала.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, як склалося їхнє життя після Голосу
Дружина Романа Сасанчина розповіла, як склалося їхнє життя після Голосу

Нагадаємо, що навесні 2024 року Іванна Сасанчина розповідала, що втомилася від стосунків із Романом, який постійно “знецінює її працю”. Що знаходиться на межі розлучення.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про складнощі сімейного життя

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.