Куди зник ведучий відомого ТВ-шоу “Піранії” Андрій Шабанов – розпочав нове життя

Телеведучий Андрій Шабанов був зіркою "Нового каналу", але неочікувано зник з телеекранів, залишивши мільйонів українців у невідомості - де він зараз?

Андрій Шабанов розпочав свій професійний шлях ще на першому курсі навчання. Він став учасником КВК у складі команди під назвою “Командос”, що дало йому перші цінні досвіди у сфері розваг. Після цього молодий чоловік вирішив спробувати себе у ролі діджея і це був вдалий крок. Ця діяльність принесла йому безліч нових знайомств, які згодом стали важливими для його кар’єри. Згодом він отримав запрошення на ефір програми “Просто Раді.О”.

Після цього він отримав можливість стати ведучим на Новому каналі в програмі “Підйом”. Вже тоді він почав серйозно розмірковувати про свою професійну орієнтацію у світі телебачення. Після “Підйому” його кар’єра телеведучого лише розширилася, і він з’являвся у різноманітних проєктах, таких як “Піранії”, “Абзац”, “Таємний агент”, “Проект Перфект”, “Стенд-Ап шоу” та багатьох інших.

Андрій Шабанов розповів, куди зник і чим займається. Фото з Instagram @shabanov.rock_n_roll
Андрій Шабанов розповів, куди зник і чим займається. Фото з Instagram @shabanov.rock_n_roll

Однак останнім часом Андрій зник з телевізійних екранів, оскільки зосередився на реалізації власних проєктів. Він активно займається створенням подкасту та працює на радіо. Окрім цього, Андрій керує рок-готелем в Одесі і займається розвитком своїх соціальних мереж.

Андрій перебуває у шлюбі з Валерією Бородіною, і разом вони виховують доньку на ім’я Марія. Проте у Андрія є ще дорослий син Роберт, який живе за кордоном зі своєю матір’ю.

Андрій Шабанов розповів, куди зник і чим займається. Фото з Instagram @shabanov.rock_n_roll
Андрій Шабанов розповів, куди зник і чим займається. Фото з Instagram @shabanov.rock_n_roll

Андрій активно займається волонтерською діяльністю, на початку повномасштабного вторгнення створив власну організацію і зібрав команду, щоб надавати допомогу українцям та армії. Він підкреслив, що у нього майже не було часу на спілкування телефоном, адже щодня витрачав до 18 годин на волонтерство. Кількість запитів була настільки великою, що відповісти на дзвінки та повідомлення стало практично неможливо.

Навіть телеканали з США, такі як ABC та CBS, зверталися до нього за коментарями, разом із численними українськими журналістами. На відміну від поширених чуток, Андрій нікуди не втікав, а навпаки, з перших днів війни активно підтримував свою країну.

Схожі статті

Так ось, скільки коштує його посмішка: 31-річний Alekseev назвав реальну суму своїх вінірів

Микита Alekseev кілька років тому зробив собі вініри, тож тепер його посмішку видно здалеку, адже зуби вийшли занадто білосніжними - скільки співак витратив на це задоволення?

Вся сімʼя в зборі: Тоня Матвієнко влаштувала відпочинок для чоловіка й доньки прямо в горах

Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян і їхня 8-річна донька Ніна показались серед гір на спільному відпочинку - куди на цей раз відправилась зіркова родина?

“Це все піар-хід”: у Мережі викрили всю правду про новий роман Лесі Нікітюк – несправжній

Нещодавно Леся Нікітюк оголосила про свій роман із Дмитром Бабчуком, але не всі "зацінили" її нового коханого - чи дійсно це справжні стосунки чи все напоказ?

23 роки про нього ні слуху ні духу: чому Наталія Бучинська приховує свого чоловіка

Наталія Бачинська вже більше 20 років проживає у шлюбі з Олександр, але про нього не говорить та навіть не показує ніде - чому співачка приховує його від публіки?

Як виглядає перший чоловік Тоні Матвієнко? Зробив дитину, але не зробив щасливою

Тоня Матвієнко неодноразово розповідала про свій шлюб з Арсеном Мірзояном, але мало говорила про колишнього, від якого в 16 народила первістка.

Соломія Вітвіцька потрапила у конфуз в ефірі 1+1: довелося передавати текст, прикриваючись

Ведуча новин Соломія Вітвіцька потрапила у смішний конфуз в прямому ефірі на каналі "1+1". Цього разу зі своєю задачею не впорався звичайний ґудзик.