Як виглядає син Надії Мейхер, через якого Меладзе вигнав її з “Віа Гри”: чорнобривий красень, схожий на маму

Надія Мейхер увійшла до оригінального, а згодом і до "золотого" складу легендарного жіночого колективу "ВІА Гра". Саме з неї та Альони Вінницької почалася історія колективу. До того ж, Надія — єдина учасниця, якій продюсер Меладзе дозволив повернутися до роботи в групі після вагітності.

Надію Мейхер можна сміливо назвати однією з легенд української естради. Саме вона разом із напарницею Альоною Вінницьою стала першою вокалісткою культового колективу “ВІА Гра”. Надія почала працювати в групі щойно їй виповнилося вісімнадцять, тож все своє доросле життя вона пов’язала зі сценою, гастролями та концертами.

Її й сьогодні називають однією з найбажаніших віагрянок, і не лише через пишні форми та привабливу зовнішність. З дитинства Мейхер професійно займалася танцями, тож володіла надзвичайною гнучкістю та пластикою. Її колега, Альона Вінницька, пригадувала, що на виступах Надя дивувала слухачів не лише вокалом, а й акробатичними трюками та танцювальним талантом.

Надія Мейхер та Альона Вінницька
Надія Мейхер та Альона Вінницька

Через два роки після початку роботи в групи Надія несподівано зникла з колективу, а її місце зайняла Тетяна Найник. Прихильники довго не могли зрозуміти, у чому справа — Мейхер була та залишається однією з найбажаніших та найпопулярніших солісток групи. Тож це “звільнення” стало дійсно шокуючим для слухачів.

Як виявилося молода артистка не змогла продовжити свою роботу у “ВІА Грі” через несподівану вагітність. Учасниці колективу були мрією для багатьох чоловіків — як звичайних фанатів, так і бізнесменів. Саме один з таких успішних підприємців підкорив серце молодої та юної красуні.

В 20 років Мейхер народила свого старшого сина Ігоря від Олександра Лищенка. Казкового життя з бізнесменом так і не вийшло — пара розвелася через декілька років, а син залишився жити з мамою.

Як виглядає син Надії Мейхер
Як виглядає син Надії Мейхер

Пізніше Надія знайшла нове щастя — чоловіка, якому подарувала двох доньок. Син співачки також намагається розвиватися у творчому напрямку — він вже спробував себе в полі актора озвучки мультфільмів.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.