Російські окупанти знищили вщент Маріупольський драмтеатр бомбою: тут ховалися мирні жителі міста разом із дітьми

16 березня росіяни скинули бомбу на Маріупольський драматичний театр, який служив прихистком для жителів міста. Наразі рятівники розбирають завали.

Маріуполь від початку повномасштабного вторгнення російської армії на територію України мужньо тримає оборону. Щодня місто потерпає від неспинних авіадарів ворога, а люди

У середу 16 березня близько 16.00 російські окупанти скинули надпотужну бомбу на розташований у центрі Маріуполя Драматичний театр. Про це повідомив підприємець і народний депутат України Сергій Тарута.

За його словами, в розташованому під театром бомбосховищі переховувалися багато людей з дітьми.

“Дві години тому просто в серце Маріуполя – Драматичний театр – рашисти скинули надпотужну бомбу. Там ховалась від обстрілів величезна кількість містян, скільки під завалами загиблих – невідомо. Зараз йдуть жорстокі бої. Ніхто не може дістатися до завалів, ми не знаємо, чи є вцілілі. І найстрашніше – не можемо їх з-під завалів дістати. Багато маріупольців ховались в театрі з маленькими дітьми! Бомбосховище також засипано, там також люди, дітки!” – написав Тарута на своїй сторінці у Facebook.

За гіркою іронією, зазначив він, це театр, в якому йшли вистави російською мовою.

“Світ зобов’язаний почути крики, стогін, голосіння маріупольців, яких живцем поховали під завалами! Поширюйте, говоріть, закликайте врятувати Маріуполь!” – звернувся підприємець до українців.

Він пообіцяв, що кожного рашистського окупанта, який бомбардував мирних людей в українських містах, буде знайдено.

“Ми беремо на себе зобов’язання. Перед тими, хто загинув, і тими, хто вижив під рашистськими бомбардуваннями. Зобов’язання знайти кожного льотчика, який скидав на Маріуполь й інші українські міста бомби. Ми знайдемо кожного. Знайдемо і знищимо. Ми не зупинимось, доки хоч один із них дихає. Ми зітремо з лиця кожного. Це наш святий обов’язок!” – написав Сергій Тарута.

Нагадаємо, з Маріуполя до Запоріжжя сьогодні, 16 березня, прибули понад 1565 автомобілів – це 4329 людей, з яких 1033 дитини.

На ранок 17 березня стало відомо, що люди, які ховалися у бомбосховищі театру вижили, наразі рятівники допомагають їм вибратися з-під завалів.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.