Доля ведучої Х-фактора Оксани Марченко і Медведчука: Арестович зізнався, що їх ще не списали та де вони зараз

Колишня улюблениця глядачів Оксана Марченко після 24 лютого поповнила лави зрадників України, коли не підтримала рідну Батьківщину після нападу росії.

Оксана Марченко в минулому була ведучою найрейтинговіших проєктів телеканалу СТБ – “Х-Фактор”, “Україна має талант”, вона товаришувала ледь не з усім бомондом українського шоу-бізу, її батько ходив на ефіри у вишиванці, а Кондратюк навіть розповідав, що Оксана пропагувала українську мову на телебаченні. Втім, своє справжнє обличчя зірка показала напередодні повномасштабного російського наступу на територію України, коли за декілька днів до цього нишком покинула кордони через білорусь та згодом давала прес-конференцію в москві із закликами звільнити з-під варти її чоловіка Віктора Медведчука, який пов’язаний з путіним родинними зв’язками – вони куми.

Арестович прокоментував долю Марченко і Медведчука після обміну
Арестович прокоментував долю Марченко і Медведчука після обміну

З того моменту, як Медведчука виміняли на черговому обміну полоненими на наших захисників, про їхню з Марченко долю нічого не було відомо, допоки їх не помітили в Криму. Цю тему підняли в щоденних ефірах Олексій Арестович та Марк Фейгін.

Як вважає радник Офісу Президента України, Віктора Медведчука, так би мовити, ще “не списали”:

“За деякими даними, він повинен очолити армію південного сходу. 5 мільярдів він “стирив”, подивимося, що він буде робити зараз. Безумовно, якихось добровольців він знайде, десь якось присобачить, мабуть, чоловік 300 плюс-мінус, навіть буде якась маленька армія Медведчука. Я так розумію, сказали йому дуже просто, і путіну сказали теж: “Кум твій це, звісно, кум, але подивись, ми там паримося, збираємо людей, зі в’язниць дістаємо, а цей що? Ну обміняли його. Він на всіх здав. Що далі? Нехай старається”. От він пішов старатися”.

Арестович прокоментував долю Марченко і Медведчука після обміну
Арестович прокоментував долю Марченко і Медведчука після обміну

Марк Фейгін заперечив, що старатися Медведчуку немає сенсу, адже в будь-який момент викладуть якісь фрагменти його допитів. Ось що на це відповів Арестович:

“Він скаже, що я під тиском, туди-сюди. Там же кати, ви ж знаєте, фаш**ти, нац**ти. Якщо він вільно ходить по вулицях, та ще й в Криму, значить його ще не списали. Медведчук як організатор себе показав, йому виділялися величезні гроші, величезні, родина була власником відсотка акцій якихось нафтових компаній, він фактично монополізував ринок зрідженого газу, у нього була величезна кількість грошей ну і рейтинг у партій та всіх політичних утворень, які він створював, ніколи не перевищував 0,015%. Таланти його зрозумілі. Зараз подивимося, яку він армію створить, скільки там буде бійців – 15-20-300. Яка буде боєздатність, під якими прапорами він їх поведе? Буде дуже цікаво. Я із задоволенням подивлюся”.

Схожі статті

Сумська розповіла, що дочка залишила їй перед тим, як покинути маму заради москви: на згадку від Паперної

Відома українська акторка Ольга Сумська вперше за довгий час публічно пригадала про свою старшу дочку та розповіла про спогад, який залишився від спадкоємиці.

Куди так швидко летить час: 42-річна Лілія Ребрик тільки народила, а найменшій донечці вже місяць (ФОТО)

Відома телеведуча Лілія Ребрик святкує 1 місяць своєї найменшої донечки: зірка показала у соціальних мережах, як проводить час зі всіма своїми доньками. Подробиці.

Аніта Луценко одягла червоний купальник із “Рятувальників Малібу” та показала свій шовковий персик (ФОТО)

Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко вразила своїх підписників зовнішнім виглядом: в якому образі з'явилась спротсменка та чим саме здивувала шанувальників?